Finestra sul Cielo

Iragazi arabera

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Glutenik gabeko olo edaria iturriko urarekin egina, azukre erantsirik gabe eta %100 begetala. Alemaniako iparraldean glutenik gabeko olo mota batekin ekoizten da. Digerigarritasun handia eta proteina-eduki handia ditu ezaugarri. Barazkijaleentzat eta beganoentzat ere egokia da. Produktu paregabea merkatuan, glutearekiko intolerantzia duen kontsumitzaileari zuzendua....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1BIMAT

goizeko gailetak

Gari-irin eta ekilore olioarekin egindako galletak, gosari osasuntsu eta zaporetsua egiteko aproposak. Arrautza edo esnerik gabe eta maltaz gozotua. Ezin hobea edozein landare edari motarekin konbinatzeko....

Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso bi hilabete baino gutxiagoko hartzidurarekin egiten da, miso normala baino zapore delikatua eta gozoagoa lortzeko. Saltsa edo kremak prestatzeko eta barazkiak eta zerealak laguntzeko aproposa da. produktu pasteurizatua.

Finestra sul Cielo

1FARTOBA

BIO indarra irina

Proteina-eduki handiari esker, pasta, ogi bereziak eta gozokiak egiteko erabiltzen den irin sendoa, lebitazio prozesu luzearekin, panettonea adibidez. Beste irin batzuk sendotzeko ere erabil daiteke, orea elastikoagoa bihurtuz. Babes-atmosferan ontziratzen da eta prestatzeko erabiltzen diren osagaiak nekazaritza ekologikotik datoz.

Finestra sul Cielo

1ORRIALDEA

ernetutako zekale-ogia

Labean labean egindako zekale-ogia kimua eta nekazaritza ekologikotik ateratako aleekin egina. Ez irinik, ez legamiarik eta gatz eta gantz gutxi. Aproposa ogitartekoak prestatzeko edo otorduekin batera....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1POLISTA

berehalako polenta

Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1BIMATUB

Goizeko hodiko gailetak BIO

Gari-irin eta ekilore olioarekin egindako galletak, gosari osasuntsu eta zaporetsua egiteko aproposak. Arrautza edo esnerik gabe eta maltaz gozotua. Edozein edari barazki motarekin konbinatzeko aproposa... Orain tutu formatuan!

Finestra sul Cielo

1FAPOSPI

tximeleta trikoloreak

Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1GHIA

Bio Izotz Popsicles

Popsicles izozteko prest, biologikoak eta koloratzailerik gabe. 10 unitateko paketeak udarako aproposa, 4 zaporeko sortarekin: gerezi beltza, marrubia, limoia eta laranja. Freskoak eta dibertigarriak, txiki eta helduentzako atsedenaldi freskagarri eta gozoa dira. Mahats zukuarekin gozotua....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1POLINT

Berehalako gari osoko polenta

Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta integrala. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

3FAFA25_CAJA

Caja de 25 unidades de Harina de espelta saco

Saco de harina de espelta de 25 kg procedente de cultivo ecológico. Ideal para elaborar productos horneados y de pastelería. Formato dirigido al sector HORECA....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1BREMA

arto-haustura

Artoarekin egindako mokadu arin eta kurruskaria eta olio, koipe, espezi edo gaztarik gehitu gabe egina. Ez da frijitua eta aproposa da aperitibo gisa edo otordu artean mokadu egiteko...

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1IMPANA

Arto-irina ogitzeko

Nekazaritza ekologikotik ogitzeko arto-irina. Frijitu kurruskari eta arin egiteko aproposa. Ez du legamiarik eta gantz gutxi du....

Finestra sul Cielo

1AMIDO

Arto-almidoia

Nekazaritza ekologikoko arto-almidoia. Esnea, kremak, saltsak edo zopak loditzeko aproposa. Postre arinagoak eta leunagoak egiteko ere erabil daiteke...

Finestra sul Cielo

1POLP

karobia hautsa

Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!

Finestra sul Cielo

1PUME

Sagar pure ekologikoa

Tenperatura baxuan egositako fruta %100 ekologikoz egindako sagar-purea bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa izateko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....

Finestra sul Cielo

1SOFMA

Arto krepeak

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako arto krepeak. Krepe meheak hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa.

Finestra sul Cielo

1PAFAR

Espelta ernetutako ogia

Espelta ernetutako ogia labean labean eta nekazaritza ekologikotik ateratako aleekin egina. Ez irinik, ez legamiarik eta gatz eta gantz gutxi. Aproposa ogitartekoak prestatzeko edo otorduekin batera....

Finestra sul Cielo

1SOFSE

Sesamo arroz krepeak

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako arroz-krepeak sesamoarekin. Krepe meheak hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa.

Finestra sul Cielo

1TEKU

Té Kukicha en filtro BIO 100% plastic free

Uji eskualdean hazitako hiru urteko te berdea, mendeetan zehar Japoniako te ospetsuena ekoitzi duena. Inguru honetan, Nagata familiak lantzen ditu, gaur egun oraindik modu tradizionalean, Kukicha te bikaina egiteko erabiltzen ziren landareak....

Finestra sul Cielo

1VIBALMO

Modenako Ozpin Balsamiko Ekologikoa

Modenako ozpin balsamikoa nekazaritza ekologikoko mahatsekin egina. Entsaladei gehitzeko eta aparteko zapore eta krematsutasuna emateko aproposa....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1PAZIFA

Legamia gabeko espelta ogia

Nekazaritza ekologikoko espelta legamiarik gabeko ogia. Legamirik edo gatzik gabe eta koipe gutxirekin egina. Ogiaren ordezko aproposa, barazki pateekin konbinatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1PIZFA

Espelta integraleko pizza oinarria (2 oinarri)

Nekazaritza ekologikoko %100 espelta irin integralarekin egindako bi pizza base. Ebakitako barazki, oliba eta abarrekin konbinatzeko. ...

Finestra sul Cielo

1 NORTE

Sushirako nori alga txigortua

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

Finestra sul Cielo

1 PETIT

PETITE cookieak

Maltarekin gozotutako gari bizkotxo ekologiko kurruskari eta goxoak. Palma oliorik gabe eta arrautzarik gabe egina. Gosari edo merienda osasuntsu baterako ezin hobea. Beganoentzat ere egokia.

Finestra sul Cielo

1FARIMAN

BIO almendra irina - %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1BRERI

arroz etenaldia

Askaria arina eta kurruskaria, olio, koipe, espezi edo gazta gehitu gabe egina. Ez da frijitua eta aproposa da aperitibo gisa edo otordu artean mokadu egiteko...

Finestra sul Cielo

1SOFSEN

Gatzik gabeko arroz pastelak

Gatzik gabeko arroz-krepeak nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindakoak. Hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa. Glutenik gabe. 19 kcal krepe bakoitzeko.

Finestra sul Cielo

1PUMEPE

Sagar eta udare purea ekologikoa

Sagar eta udare-purea %100eko fruta ekologikoarekin egina, tenperatura baxuan egositako nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa izateko 100 gramoko bi ontzitan aurkezten da. ...

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1FREBERI

Glutenik gabeko arroz edaria

Kalitate handiko arroz italiarrekin egindako % 100 begetala glutenik gabeko arroz edari bikaina. Ez dago azukre erantsirik. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Iturburuko urarekin egina eta zapore leun eta delikatua du ezaugarri. Gosaltzeko edo pintxoetarako esnearen alternatiba gisa aproposa. Ezin hobea pureak, kremak eta mota guztietako postreak prestatzeko ere.

Finestra sul Cielo

1FUPOSPI

fusilli trikoloreak

Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1PAUMA

Ernetutako gari-ogi berezia mahaspasekin, almendrarekin eta datilekin

Gari-ogia kimatua mahaspasekin, datilekin eta almendrarekin. Legamirik edo irinik gabe eta nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina. Gantz-eduki gutxikoa. Ogi tradizionalaren ordez edo gosaltzeko aproposa. Produktu pasteurizatua....

Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (arroz fideoak)

Ekialdeko arroz espageti tradizionala. Arinak eta zaporetsuak, Txinako fideoen antzekoak dira baina kalitate japoniarra zainduz eginak dira. Goxoak dira edozein ongailurekin, entsaladan eta saldatan edo "ekialdeko" erara: zartagin batean salteatzen dira olio apur batekin, garaiko barazkiak, tofu edo seitan...

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1AMA

Arroz marroia oratu

Arroz marroi amasake krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egositako krema gozo-gozo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzimarik erabili gabe...

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1MINIFO

%100 idatzitako mini crackers

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako espelta mini crackers. Ogiaren ordezko aproposa otorduak laguntzeko edo barazki-paté, tahini, amasake eta abarrekin konbinatzeko.

Finestra sul Cielo

1SOFSAL

Arroz-krepeak gatzarekin

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako arroz-krepeak gatzarekin. Krepe meheak hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa.

Finestra sul Cielo

1PUBA

Sagar eta banana pure ekologikoa

Sagar eta banana purea, %100eko fruta ekologikoarekin egina, tenperatura baxuan egosita, bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa lortzeko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....

Finestra sul Cielo

1PURYU

umeboshi purea

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Finestra sul Cielo

1AZIUME

Umeboshi ozpina 250 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Finestra sul Cielo

1 FUSIBILA

Buckwheat Fusilli

Nekazaritza ekologikoko fusillia. Mineralak, antioxidatzaileak eta zuntz asko dituen zereala, osasunerako oso onuragarria. Benetako pasta %100 italiarra aproposa edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. Gluten gabeko. ...

Precio base -50%

Finestra sul Cielo

1NIGA

Nigari (tofurako prestatua)

Nigari sukaldeko gatza itsasoko uretatik ateratzen duen likidoa da. Nigari hau metodo tradizionalari jarraituz prestatzen da, eguzkitan lehortzen utziz. Ez dauka ezpurutasunik edo kutsatzaile kimikorik. Oligoelementuetan aberatsa da, tofua prestatzeko kaskarrik onena....

Finestra sul Cielo

1 ERREIA

babarrun beltza kontserbak

Nekazaritza ekologikoko babarrun beltzak kontserbak. Gozatzeko aproposa, salteatzeko, zopara gehitzeko edo entsaladarekin hotza hartzeko. Dagoeneko egosita eta prestatuta egonik, ezin hobeak dira sukaldean denbora asko eman nahi ez duzunerako....

Finestra sul Cielo

1HALZIOA

Halva txokolate beltzarekin

Pasta gozoa nekazaritza ekologikoko txokolate beltzarekin. Postre gisa zabaltzeko edo gozatzeko aproposa. Sesamo hazi, ezti, kakao-pasta eta kakao-hautsarekin egina. Zapore leherketa postre osasuntsu eta goxo baterako....

Finestra sul Cielo

1 DAMUTU

Buckwheat penne ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko aladarra penne. Mineralak, antioxidatzaileak eta zuntz asko dituen zereala, osasunerako oso onuragarria. Benetako pasta %100 italiarra aproposa edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. Gluten gabeko....

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

2AZIUME

Umeboshi ozpina 500 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...

Finestra sul Cielo

1 ORRIALDEA

ernetutako gari-ogia

Gari-ogia labean labean egina eta nekazaritza ekologikotik ateratako alearekin egina. Ez irinik, ez legamiarik eta gatz eta gantz gutxi. Aproposa ogitartekoak prestatzeko edo otorduekin batera....

Finestra sul Cielo

1SANPA

Ume-San pilulak umeboshiren eskutik

Umeboshi pilulak goserik eza, beherakoa, idorreria, intoxikazioa, goragalea, katarroa, gripea edo digestio astunerako adierazitakoak. Zapore delikatua eta ontzi erosoago berri batekin....

Finestra sul Cielo

1GOMAL

Gominola algekin BIO

Algekin egindako gomasio naturalaren aldaera, sesamo txigortuan oinarritutako errezeta tradizionalari jarraituz. Zereal edo barazki plateretan zuzenean erabiltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1BIZOO

Gailetak Maxitos idatzita BIO

Arrozarekin eta espeltarekin egindako Maxitos cookie dibertigarri eta originalak. Nekazaritza %100 ekologikoko osagaiekin, galleta hauek arroz almibarretan gozotzen dira eta ez dute palma oliorik. Barazkijaleentzat eta beganoentzat egokiak dira, edozein barazki edari edo fruta zukuarekin konbinatzeko eta etxeko txikienei aparteko gosari bat emateko aproposak dira! Kontserbatzailerik gabe eta ez...

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1AURRERA

Buckwheat atsedenaldia

Mokadu arin eta kurruskaria aladarrarekin egina eta olio, koipe, espezi edo gaztarik gehitu gabe egina. Ez da frijitua eta aproposa da aperitibo gisa edo otordu artean mokadu egiteko...

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1PIZZA

Gari osoko pizzarako oinarria (2 oinarri)

Ekologikoki hazitako gari zuriarekin eta gari osoarekin egindako pizza-ore leunak. Ebakitako barazki, oliba eta abarrekin konbinatzeko. ...

Finestra sul Cielo

MARTXOAK 1

Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1KASKOA

gaztain konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako gaztain-konpota. Fruta egosita eta mahats kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Finestra sul Cielo

1PUPER

Udare-pure ekologikoa

%100 udare-purea tenperatura baxuan egositako fruta ekologikoarekin, bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa lortzeko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....

Finestra sul Cielo

1 MINICU

Mini crackers espelta turmeric eta piperrekin

Espelta cracker kurruskariak eta goxoak, %100 organiko osagaiekin eta palma oliorik gabe egindako turmerikarekin eta piperrekin. Kanape koloretsuak prestatzeko edo hummus, tahini edo amasake barazkiekin konbinatzeko aproposa. Beganoentzat egokia. ...

Finestra sul Cielo

1FULERI

Dilista Gorri Fusilli ekologikoa

Dilista gorriaren fusilli original eta zaporetsua %100 ekologikoki hazitako dilistarekin egina. Bere jatorrizko kolore gorria eta benetako dilista zaporeak barazki, perretxiko eta soja saltsarekin konbinatzeko pasta aproposa da. Zuntz-eduki handia eta proteina-eduki handia. Tindagairik gabe eta beganoentzako egokia. Barazkiak jateko modurik originalena...

Finestra sul Cielo

1PUFRA

Sagar eta marrubi purea ekologikoa

Tenperatura baxuan egositako fruitu ekologikoarekin egindako sagar eta marrubi purea bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa lortzeko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Artatxiki orea

Millet amasake krema gozo eta goxoa da, postre moduan edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko aproposa. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, artatxikia krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. A...

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1MIRCO

ahabi konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako ahabi konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Gosaltzeko edo askaria egiteko konpota zabaltzeko aproposa. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...