Sunita
1KALA
kalamon greziar oliba
Greziako kalamon oliba bikainak. Greziako errezeta tradizional eta zaporetsuarekin eginak, entsaladei gehitzeko edo aperitibo gisa hartzeko aproposak dira....
Sunita
Sunita
1KALA
Greziako kalamon oliba bikainak. Greziako errezeta tradizional eta zaporetsuarekin eginak, entsaladei gehitzeko edo aperitibo gisa hartzeko aproposak dira....
Sunita
1KAPA
Oliba-patea zapore bizi eta goxoa duten kalamon oliba barietatearekin egina. Grezian ekoitzitako nekazaritza ekologikoko olibekin. Crackerekin zabaltzeko, beste osagai batzuekin nahasteko edo saltsa sofistikatuak sortzeko aproposa....
Sunita
1SUNI
Tahini sesamoa ehotze soiletik lortzen den krema bat da eta, beraz, hazi honen nutrizio-aberastasun guztia dauka. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Era berean, aproposa da platera zuzenean gehitzeko, bakarrik edo beste osagai batzuekin kontsumitzeko, edo ogi edo puztutako zereal krepeetan zabaltzeko. Saiatu osagai gozo eta gaziekin nahasten, hala nola gatza...
Sunita
2SUNI
Tahini sesamoa ehotze soiletik lortzen den krema bat da eta, beraz, hazi honen nutrizio-aberastasun guztia dauka. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Era berean, aproposa da platera zuzenean gehitzeko, bakarrik edo beste osagai batzuekin kontsumitzeko, edo ogi edo puztutako zereal krepeetan zabaltzeko. Saiatu osagai gozo eta gaziekin nahasten, hala nola gatza...
Sunita
1SUINT
Sesamo hazi osoz egindako krema, txigortua eta ehoa. Ehundura finarekin eta zapore biziagoarekin, tahini integral sunitak sesamo organikoaren onura guztiak ditu oskolarik gabe. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Ahuakatearekin, barazki-patéarekin edo konpota gozoekin tostadan zabaltzeko moduan ere erabil daiteke. ...
Sunita
3SUNI
Tahini sesamoa ehotze soiletik lortzen den krema bat da eta, beraz, hazi honen nutrizio-aberastasun guztia dauka. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Era berean, aproposa da platera zuzenean gehitzeko, bakarrik edo beste osagai batzuekin kontsumitzeko, edo ogi edo puztutako zereal krepeetan zabaltzeko. Saiatu osagai gozo eta gaziekin nahasten, hala nola gatza...