Sunita

Sunita

Sunita

Sunita

1KALA

kalamon greziar oliba

Greziako kalamon oliba bikainak. Greziako errezeta tradizional eta zaporetsuarekin eginak, entsaladei gehitzeko edo aperitibo gisa hartzeko aproposak dira....

Sunita

1KAPA

kalamon oliba pate

Oliba-patea zapore bizi eta goxoa duten kalamon oliba barietatearekin egina. Grezian ekoitzitako nekazaritza ekologikoko olibekin. Crackerekin zabaltzeko, beste osagai batzuekin nahasteko edo saltsa sofistikatuak sortzeko aproposa....

Sunita

1SUNI

Sunni Tahini 340 gr

Tahini sesamoa ehotze soiletik lortzen den krema bat da eta, beraz, hazi honen nutrizio-aberastasun guztia dauka. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Era berean, aproposa da platera zuzenean gehitzeko, bakarrik edo beste osagai batzuekin kontsumitzeko, edo ogi edo puztutako zereal krepeetan zabaltzeko. Saiatu osagai gozo eta gaziekin nahasten, hala nola gatza...

Sunita

2SUNI

Sunni Tahini 680 gr

Tahini sesamoa ehotze soiletik lortzen den krema bat da eta, beraz, hazi honen nutrizio-aberastasun guztia dauka. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Era berean, aproposa da platera zuzenean gehitzeko, bakarrik edo beste osagai batzuekin kontsumitzeko, edo ogi edo puztutako zereal krepeetan zabaltzeko. Saiatu osagai gozo eta gaziekin nahasten, hala nola gatza...

Sunita

1SUINT

Sunita ale osoa Tahini

Sesamo hazi osoz egindako krema, txigortua eta ehoa. Ehundura finarekin eta zapore biziagoarekin, tahini integral sunitak sesamo organikoaren onura guztiak ditu oskolarik gabe. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Ahuakatearekin, barazki-patéarekin edo konpota gozoekin tostadan zabaltzeko moduan ere erabil daiteke. ...

Sunita

3SUNI

Tahini sunita 3 kg

Tahini sesamoa ehotze soiletik lortzen den krema bat da eta, beraz, hazi honen nutrizio-aberastasun guztia dauka. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Era berean, aproposa da platera zuzenean gehitzeko, bakarrik edo beste osagai batzuekin kontsumitzeko, edo ogi edo puztutako zereal krepeetan zabaltzeko. Saiatu osagai gozo eta gaziekin nahasten, hala nola gatza...