Finestra sul Cielo
2 IRTEN
Itsasoko ura
Alboran itsasoko itsasoko ur garbia, Gata Cabo Parke Naturalean. Ura hotza-iragazki ezberdinen menpe dago bere ezaugarri guztiak errespetatu eta gordetzeko. Sukalderako aproposa...
Estamos centrados en desarrollar envases reciclables, compostables y libres de plástico como parte del proyecto de Finestra for Future: un proyecto que pretende lograr que Finestra sul Cielo reduzca al máximo su impacto medioambiental y ayude a impulsar cambios para el bien del planeta. ¡Entre todos seremos capaces de poner ese granito de arena que ayude a dar un giro a la situación crítica actual!
Read more... Read lessIragazi arabera
Finestra sul Cielo
2 IRTEN
Alboran itsasoko itsasoko ur garbia, Gata Cabo Parke Naturalean. Ura hotza-iragazki ezberdinen menpe dago bere ezaugarri guztiak errespetatu eta gordetzeko. Sukalderako aproposa...
Finestra sul Cielo
1ARA
Kolore beltz eta zapore finko arame alga. Entsaladak eta barazki-plateretan gehitzeko edo ongailu gisa erabiltzeko. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera eguneko gramo bat da, egosi alga pittin baten baliokidea, astean 4 aldiz, %100 konpostagarriak diren ontzi...
bizia
VI035
Laranja zatiak fruta usainarekin eta almendra txikituta arroz edari batean oinarritutako "esne" txokolate batean. Dieta begano baterako egokia. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
iChoc
IC001
Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.
Finestra sul Cielo
1BASMA
Nekazaritza ekologikoko basmati arroza aproposa errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat plateretarako apaingarri gisa. Ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!
Finestra sul Cielo
1BASTORIA
Nekazaritza ekologikoko arroz basmati osoa, errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat platerentzako apaingarri gisa aproposa. Zuntz aberatsa eta ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!
Finestra sul Cielo
2 IZENA
Arroz marroi biribila 2 kg formatuan nekazaritza ekologikotik datorrena. Edozein ongailurekin konbinatzeko aproposa. Jatetxe sektorerako diseinatua....
Finestra sul Cielo
1RIVE
Nekazaritza ekologikoko arroz venere beltza. Espezialitateen arroz-lerro osoa barne: Arroz Basmati Zuria, Arroz Basmati Marroia, Thai Arroz, Mochi Arroz Gozoa eta Oihaneko Arroz Gorria. Zapore jator eta exotikoa duen arroza da, otordu ezberdin bat prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1HOK
Hokkaidoko lurzoru bolkaniko emankorrari esker, Japoniako eremu honetako azuki babarrunek zapore gozoagoa, leunagoa eta gaziagoa dute. Dauden lekale digestiboenetako bat dira eta balio nutritibo handia dute. Beste edozein lekale, zereal edo barazkirekin konbina daitezke edo oliba olioarekin, soja saltsarekin edo Gomasiorekin ondu. Era berean, ezin hobeak dira...
BioHappy
BHP118
Kalamu-olio organikoarekin, ekilore- eta almendra-olioarekin, oliba-olio saponifikaezinarekin, ekilore-argizariarekin eta E bitaminarekin egindako baltsamoa. Usain delikatua du ekialdeko ukituekin eta %100 osagai naturalekin egina dago, gorputzari leuntasuna emanez. Ziurtagiri naturala.
BioHappy
BHP119
Almendra-olio ekologikoarekin, akino-olioarekin, oliba-olio saponifikaezina, ekilore-argizariarekin eta E bitaminarekin egina. Koherentzia arina eta erraz xurgatzen dena, bainila usain delikatua eta ekialdeko ukitua uzten ditu eskuetan.
BioHappy
BHP120
Egun osoan zehar aurpegi distiratsu eta hidratatua izateko. Aurpegiko baltsamoa gaueko tratamendu gisa ere aproposa da eta egokia da azal normal, lehor eta helduentzat. Almendra, argan eta ekilore-olio organikoz, ekilore-argizariz, oliba-olio saponifikaezin eta E bitaminaz aberastua.
BioHappy
BHP121
Aurpegiko balsamo babesleak azala hezetzen eta babesten du. Beige tonu naturalean eskuragarri dago, azal normal, lehor eta helduentzat egokia da. SPF 30 iragazkiari esker, larruazala egunero babesten du, itxura naturala uniformea emanez. Sesamo eta ekilore-olio organikoarekin, oliba-olio saponifikaezina eta E bitaminarekin. Nano ez-nano SPF30 eguzkitarako iragazki naturala.
BioHappy
BHP116
Ezpainetako balsamoak berehalako hidratazioa eta elikadura eskaintzen ditu, eguneko edozein ordutarako egokia. Makadamia olioarekin, ricino eta ekilore olioarekin, oliba olio saponifikaezina, ekilore-argizariarekin eta E bitaminarekin. Natrue ziurtagiriarekin.
Finestra sul Cielo
1GOJI
Organikoki hazitako goji baiak bere gaitasun antioxidatzaile apartagatik eta C bitamina kontzentrazio handiagatik bereizten dira. Txinan elikagai osasuntsu gisa tratatzen dira eta bere medikuntza tradizionalak ezinbesteko osagai gisa erabiltzen ditu. Proteina eta zuntz iturri garrantzitsua, entsaladak eta mueslisak gehitzeko edo postreak eta galletak egiteko aproposak dira....
bizia
VI036
Kalitate oneko txokolate beltza gerezi garratz zati kurruskariekin. Dominikar kakao ekologikoak, izaera nabarmena duena, kontrapuntu ezin hobea ematen die azido samarra eta fruitudun gerezi zatiei. Zentzumen guztiekin gozatzeko bikotea, %62ko kakao edukiarekin. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Finestra sul Cielo
1BUL
Nekazaritza ekologikoko bulgurra, zuntz asko eta proteina iturri duena. Erraz digeritzen da, zopetan gehitzeko, barazkiekin konbinatzeko edo kroketa eta hanburgesa goxoak egiteko aproposa da. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!
iChoc
IC002
¡Los monstruos de las galletas pierden la cabeza por este sabor! Un pedacito de cielo a base de crujientes galletas de cacao con el chocolate “con leche” sin leche más suave. ¿Quién se acuerda de la leche, cuando no la necesitas para saborear la perfección? Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.
bizia
VI031
Kalamua, behin elementu susmagarria izan zen, duela gutxi berraurkikuntza bat ikusi du osagai polifazetiko gisa. Txokolate zuri ameslari honetako kalamu-haziak karamelizatuta daude, horregatik bere ehundura kurruskaria. Gainera, sal-lore pixka bat gehitzeak goxotasuna atsegin denaren mugen barruan mantentzen du. Emaitza txokolate paregabea da, ñabarduraz aberatsa; merkatuan ez dago produktu parekorik. Kalamuarekin ausartzen direnek eta zapore berrien abentura bilatzaileek ezin dute galdu. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI015
Arroz puztu kurruskaria txokolate zuri krematsuz estalia. Zapore gozoak maite dituztenentzat eta hortz artean kirrinka sentitzen dutenentzat. Borboi bainila ukitu batekin. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI030
Txokolate zuri onena bainila usain biziarekin. Sorkuntza krematsu honek azukre gutxiago dauka eta beste txokolate zuriak baino gozo gutxiago da. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI046
Opilaren zale guztientzat ezinbestekoa: txokolate zuria txokolatea, postreak, pastelak eta bestelako sorkuntzak egiteko. 200 g-ko tablet honen formatuak maneiu erosoa bermatzen du. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI001
Italiako kafearekin eta txokolate zuriarekin hobetutako esne txokolateak bi geruzako konbinazio krematsua osatzen dute, dolce vita zaleentzat aproposa. BIO, plastikorik gabeko eta Rainforest ziurtagiria.
bizia
VI018
Koko azukrearekin, karamelu zati kurruskariekin eta Maras gatz arrosa esklusiboarekin hobetutako esne-txokolate delikatua, Peruko Andeetako jatorria. Bi zapore, gozoa eta gazia, ahoan kontrastea egiten dutenak, esne txokolatearen hondoan bat egiten dute sentsazio-leherketa batean. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI011
Esne txokolate leun eta krematsua, Dominikar Errepublikako kakao ekologikoaren ukitu bikain batekin biribildua. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI010
Esne txokolaterik onena hur praline betegarri leun eta krematsu batekin. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI045
Pastezale guztientzat ezinbestekoa: esne-txokolatezko estalkia txokolateetarako, postreetarako, pasteletarako eta bestelako sorkuntzetarako. 200 g-ko tablet honen formatuak maneiu erosoa bermatzen du. Kakao-edukia: %35. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI023
Arriba barietateko kakaorik aukeratuenak, batez ere Ekuadorko nekazaritza kooperatiba txikietatik datorrenak, txokolate honi ahoan urtzean loratzen den zapore eta usain berezia ematen dio. %37 kakaoa esne txokolate onaren zaleentzat. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI012
Txokolatea eta hurrak, txokolategile maisuarentzat ezinbesteko bi osagai. Erre berri diren hur osoak eta esne-txokolate delikatua bikote ezin hobea da. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI007
Txokolate zuriak eta txokolate beltzak hur kremarekin kafe kurruskariarekin hobetutako tandem bikaina osatzen dute. Italiako zatitxo bat, terraza batean eserita latte macchiato bat dastatzea bezala. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiriarekin.
bizia
VI017
Almendra eta txokolatea, huts egiten ez duen konbinazioa. Txokolate beltz onena Dominikar Errepublikako %55 kakao ekologikoarekin azala erretako almendrarekin konbinatuta, gozamen biziago bat lortzeko. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI016
Txokolatea eta fruitu lehorrak, txokolategile maisuarentzat ezinbesteko bi osagai. Txokolate beltz krematsuan bildutako hur osoak erre berriak, txokolate beltz onaren zaleentzat benetako gozamena. Dominikar Errepublikako kakao ekologiko onenaren %55arekin. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI004
Txokolate beltz onena %60 kakaoarekin, fruta-usainak dituen grosella beltz krema jasanezin batez betea. Zapore azido eta gozoen eztanda goxoa ahoan. BIO, plastikorik gabeko eta Rainforest ziurtagiria.
bizia
VI005
Mazapanarekin txokolate zaleentzat gozamena. Bere mazapana, ezti eta almendra ekologikoz soilik egina eta benetako amarettoz hobetua, txokolate iluneko estaldurarekin (%60 kakaoa) urtzen da artelan paregabean. Plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI033
Caramel, gatza eta txokolatea: ezin hobeto uztartzen diren hiru zapore klasiko. Zapore gazi eta gozoen kontraste atsegina nabarmentzen da Dominikar Errepublikako %62 kakaoarekin gure txokolate ilun organiko aromatikoarekin. Karamelu zati kurruskariak Mallorcako Es Trenc hondartza birjinaren sal lorearekin nahasten dira. Bere kristal bikainak, eskualde honetako gatzetan eskuz biltzen direnak, oso estimatua den Balear espezialitatea da.% 62 kakaoa txokolate ilun leunen zaleentzat. BIO, plastikorik gabekoa, beganoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI009
Menta zaporeko betegarri krematsua duen txokolate ilun freskagarri hau Britainiar uharteetako benetako klasiko bat da. Dominikar Errepublikako kakao-eduki handiak (%68) menda kremaren gozotasuna orekatzen du eta zapore konbinazio ezin hobea osatzen du. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI006
%70eko kakao-portzentajea duen txokolate beltz honek laranja esentzial olioaren fruitu-usainarekin liluratzen du. Zitrikoen freskotasunak eta Dominikar Errepublikako kakao ekologikoaren belar notek sinfonia paregabea osatzen dute. Plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtatua.
bizia
VI044
Opilaren zale guztientzat ezinbestekoa: txokolate beltzaren estaldura txokolateetarako, postreetarako, pasteletarako eta bestelako sorkuntzetarako. 200 g-ko tablet honen formatuak maneiu erosoa bermatzen du. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI003
VIVANI Txokolate Iluna txokolate-zale guztientzat gozamena da, kakao-eduki handia duena eta mundu zirraragarri honetan sartzen direnentzat hastapen paregabea duena. Dominikar Errepublikako kakao ekologiko onenaren %71 dauka. Vegan, plastikorik gabeko eta Rainforest ziurtagiria.
bizia
VI034
Gatz ukitu bereizgarriarekin, Panamako %75 kakaoarekin duen txokolate beltz honek Mallorcako Es Trenc hondartza birjinera eramaten zaitu. Leku paregabe honetatik, itsas gatz bikain bat ateratzen da eskuz, inguruko gatzagetan kristal ederrak osatuz loratzen dena. Panamako kakao ekologikoaren eduki handia, oso aromatikoa, eta koko azukrearen karamelu eta malta notek zapore joko interesgarria sortzen dute. % 75 kakaoa, intentsitate moderatua duten txokolate beltzaren zaleentzat. BIO, plastikorik gabekoa, beganoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI024
Kalitate handiko txokolate beltzaren zaleentzat eta adituentzat esperientzia bat. Ehuneko handiko txokolate beltz honek bere garbitasunarekin eta fintasunarekin liluratzen du. Dominikar Errepublikako kakao ekologikorik aukeratuenak usain bereziak ematen dizkio. %85 kakaoa txokolate ilun bizien zaleentzat. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI028
Txokolate hau koko azukrearekin gozotzen da, karamelu nota argiak dituen azukrearen alternatiba ezaguna. Panamako kakao organiko aromatikoaren osagarri ezin hobea. %92 kakaoa txokolate ilun bizien zaleentzat. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI029
Koko azukre pixka bat, azukrearen alternatiba ezaguna karamelu ukituak dituena, eta bestela Panamako kakao organiko aromatikoa ehuneko ia ezin hobean. Superelikagaien potentziala duen txokolatea.% 99 kakaoa txokolate beltz oso-oso bizien zaleentzat. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI019
Kakao-eduki handiarekin eta gozotasun zuhurrez, sorkuntza honek txokolate beltzaren eta esne-txokolatearen zaleak liluratzen ditu neurri berean. Txokolate hau koko azukrearekin gozotua dago, azukrearen alternatiba ezaguna, karamelu-nota txikiak dituena, Panamako kakao organiko aromatikoaren osagarri ezin hobea. %50 kakaoa edozein txokolate motaz zaleak konbentzitzeko. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI002
Txokolate beltz onenean eta hur-eduki handiko gianduja fin batean oinarritutako tentazio iluna. Behi-esnerik gabe krematsutasun hutsa: ahosabai beganoentzako egokia den sorkuntza bikaina. BIO, plastikorik gabeko eta Rainforest ziurtagiria.
bizia
VI025
Txokolate hau koko azukrearekin gozotzen da, karamelu nota argiak dituen azukrearen alternatiba ezaguna. Panamako kakao organiko aromatikoaren osagarri ezin hobea. % 75 kakaoa, intentsitate moderatua duten txokolate beltzaren zaleentzat. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI032
Non plus ultra kakaoan. Kakao-pasta, kakao-gurina, kakao-pintxoak, puntua. Garbiagoa ezin da izan. Kakao-gurin dosi onarekin lortzen da, intentsitate handia izan arren, txokolatea ahoan leunki urtzen dela. Dominikar jatorriko kakaoa leuna eta apur bat frutatsua da, beraz, ez du ahosabaia gainditzen eta txokolate-usain ikaragarri bat askatzen du, behar bezala jaten bada, ahoan irauten dute, kakao zatiak bere landa-kopuruarekin festara gehitu aurretik. Txokolategile gehienentzako produktua. BIO, plastikorik gabekoa, beganoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI022
El cacao más selecto de la República Dominicana hace de este chocolate una experiencia gustativa singular por su aroma característico. El arándano, un superalimento, termina de redondear esta creación con un punto ácido y refrescante.Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos.. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.
bizia
VI020
El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.
bizia
VI021
El cacao más selecto de la variedad procedente principalmente de pequeñas cooperativas agrícolas, confiere a este chocolate un aroma incomparable. Además, la guindilla seca le aporta un toque de picante intenso. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.
bizia
VI026
Jatorri bakarreko txokolate honek Peruko kakaoaren usain tipiko eta paregabea gordetzen du: fruitu lehorren oharrekin mingostasun delikatua, kakao barietate hautatuetan oinarritutako produktu hau jaki esklusiboena bihurtzen duena. Koko-azukrearen malta-oharrek bere sort bikaina biribiltzen dute. %89 kakaoa txokolate ilun bizien zaleentzat. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
iChoc
IC003
Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.
Finestra sul Cielo
1COCCO
Postreak eta gozogintza egiteko koko birrindua. Jatorri organikokoa, kokoa oso zuntz aberatsa da eta gantz osasungarrien iturria da. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!
The Muesli Up
MUP002
Glutenik gabeko eta zuntz-eduki handiko olo-maluta ekologiko finak. Oinarrizko produktu aproposa porridge bat prestatzeko gehien gustatzen zaizun barazki edariarekin, fruta eta fruitu lehorrak. Glutenik gabeko ziurtagiria eta %100 begetala....
The Muesli Up
MUP001
Glutenik gabeko eta zuntz-eduki handia duten olo-maluta lodi organikoak. Gosari oso, elikagarri eta glutenik gabeko bat egiteko osagai aproposa. Konbinatu gehien gustatzen zaizun barazki edariarekin edo erabili glutenik gabeko cookieetarako oinarri gisa. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!
Finestra sul Cielo
1 LIBREA
Glutenik gabeko eta zuntz-eduki handiko olo-maluta ekologikoak. Gosari oso, elikagarri eta glutenik gabeko baterako osagai ezin hobea. Zure jakitegian falta ezin den oinarrizko bat!...
bizia
VI037
Barra esne txokolate leunarekin gatz ukitu batekin ondutako karamelu betegarri krematsu baten inguruan. Karamelu gaziaren zapore guztia, joan. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI043
Txokolate beltzaren zaleentzat barra samurra eta krematsua. Dominikar Errepublikako kakaoarekin egina eta leunena oliba-olioaren eduki finari esker. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Finestra sul Cielo
1CURCU
Kolore laranja eta usain indartsua duen sukaldaritzako espezia, barazki-platerak, zerealak, menestra beganoak, arroz-platerak, etab. Medikuntza Ayurvedikoan, turmeric urdaileko babesgarritzat eta antiinflamatorio naturaltzat hartu da propietate antioxidatzaile amaigabeekin. Orain beirazko ontzian.
bizia
VI042
Txokolate beltzaren zaleentzat barra samurra eta krematsua. Dominikar Errepublikako kakaoarekin egina eta leunena oliba-olioaren eduki finari esker. BIO, beganoa, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI038
VIVANI Txokolate Iluna hur Pralinarekin tableta ezaguna, barra formatu praktikoan. Tentazio krematsu honi mokadu bakoitzari ukitu kurruskaria ematen dioten hur txigortu pusketan oinarritutako kurruskari bat dator. Behi-esnerik ez duen txokolate hau, hurrez leporaino josia, dieta beganorako egokia da. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Altze Beltza
AN220
Italiako espelta zuriarekin egindako espageti gozoak, planetako zereal zaharrenetariko eta nutritiboenetako bat. Gari-pastarekin alderatuta, digerigarriagoa da, kaloria-eduki txikiagoa du eta zapore apur bat gozoa du. Edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa! Gainera, bere ontziak % 100 paperezkoa eta plastikorik gabekoa da, horrela gure planeta zaintzen laguntzen du.
bizia
VI039
Esne-txokolate onena espresso kafe krema bikain batez eta biscotti zati kurruskariz betea. La dolce vitaren zaporea eramateko edo etxean gozatzeko. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Errege Quinoa
QR013
Ezagutu glutenik gabeko pasta %100 organikoekin egindako kalitate goreneko pasta. "Al dente" ehundura paregabearekin, zeliakoentzat egokiak diren benetako pasta platerak sortzen ditu. Orain plastikorik gabeko ontzietan, kartoizko ontzian guztiz birziklatzeko.