Bio Izotz Popsicles

Ref: 1GHIA
Cantidad: 400 ml
3,09 €
Zenbatekoa
  • organikoa
  • beganoa
Finestra sul Cielo

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-005 AGRICULTURA UE

gogoko_muga gerorako gorde

Polos listos para congelar, biológicos y sin colorantes. Packs de 10 unidades ideales para el verano con un surtido de 4 sabores: cerezo negro, fresa, limón y naranja. Frescos y divertidos, son un break refrescante y goloso para grandes y pequeños. Dulcificados con zumo de uva.

Agua, zumo concentrado de uva* (25%), acidificante (ácido cítrico), aromas naturales* (cereza ácida*, naranja*, fresa*, limón*), zumo concentrado de saúco*.

Alergenoak:

Gluten arrastoak izan ditzake.

* nekazaritza ekologikoa

Introducir el polo en el congelador durante al menos 3 horas.

kcal.79
kJ.335
karbohidratoak18,72
horietatik azukreak18,72
proteina0,90
Gantzak:0
horietatik saturatuak0
Zuntz dietetikoa0,20
Gatza0
Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1MIGAR

Pasteurizatu gabeko txitxirio miso ekologikoa

Ezagutu Finestra sul Cielo-ko garbantzu miso berria. Sojarik gabeko eta pasteurizatu gabeko misoa, %47ko garbantzu ekologikoak, arroz hartzitua eta itsas gatzarekin egina. Japoniako metodo tradizionalak jarraituz egiten da eta 2-3 hilabetez hartzitzen da, eta zapore aberatsa eta leuna ematen dio, txitxirioen zapore gozoa eta miso tradizionalaren umami zaporearekin uztartzen dituena. Oso polifazetikoa sukaldean, miso zopa aberatsa, barazki gisatuak prestatzeko, apaingarri gisa erabiltzeko edo tahini, aguakate eta garbantzu miso tostada gozo bati ukitu gazi bat emateko aukera ematen du.

Finestra sul Cielo

1 AUTOBUSA

Sencha tea iragazkietan

Sencha tea Uji eskualdean egindako iragazkietan, non Japoniako te ospetsuena ekoizten den. Eskualde honetan, Nagata familiak, metodo tradizionalari jarraituz, te hau egiteko erabiltzen diren hostoak lantzen ditu. Bere elaborazio prozesu delikatuak zapore arina eta freskoa bermatzen du, nahastezina eta hartzitutako teen zaporetik oso ezberdina....

Finestra sul Cielo

1FAINFA

BIO espelta irina integrala

Nekazaritza ekologikoko espelta irina integrala babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Natura Berria

NN015

Prunolax Doypack

Aran purearekin eta hesteetako igarobidea erregulatzeko adierazitako landare-zuntzez egindako elikagai-osagarria. Idorreria arazoak gainditzeko irtenbide guztiz natural eta eraginkorra. Hesteetako garraioa erregulatzen eta arintzen laguntzen du, urdaileko hantura arintzen duen bitartean. Ezin hobea da gosaltzeko edo postre eta mokadu gisa dieta osasuntsu eta orekatu batean. ...

ManukaOsasuna

MH004

Manuka eztia 250 g (MGO 100+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 100+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

Finestra sul Cielo

1SALFI

Itsasoko gatz oso fina

Italian (Sizilian) Mediterraneoko herrialdeetan milaka urtez erabilitako metodo tradizionalari jarraituz egindako itsas gatz oso fina. Metodo honek itsasoko ura lurruntzearen alde egiten duten eguzkia eta haizea bezalako elementu naturalak erabiltzen ditu. Eskuz bildu, prozesatu gabe eta tratamendu kimikorik erabili gabe, ezaugarri eta propietate natural guztiak gordetzen dira...