Gari pasta

Osoko pastak pasta zuriak baino ale osagai gehiago ditu, hala nola, brana edo germenak. Horrek esan nahi du gari osoko pasta ohiko pasta baino nutrizio-balio handiagoa duela, baita zuntz eduki handiagoa ere. Pasta integralak eskaintzen dizkizugu, ziurtatutako nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindakoak.

Read more... Read less

Iragazi arabera

Altze Beltza

AN219

Espelta integrala fusilli

Fusilli jatorrena, Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta organikoarekin egina. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo pasta entsaladak egiteko...

Altze Beltza

AN218

Penne espelta integrala

%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN217

Espelta integraleko espagetiak

Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....

Altze Beltza

AN005

Gari osoa durum fusilli

Murge goi-ordokitik, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, Italiako gari ekologikoarekin egindako fusilli osoa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa...

Altze Beltza

AN003

Gari osoa durum penne

Italiako gari osoko penne artisau moduan hazita, pestizida edo herbizidarik gabe. Brontzezko trafiladuraz egina, pastari ehundura zakarra ematen dion artisau teknika, gehitzen duzun edozein saltsa hobeto xurgatzeko aproposa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena....

Altze Beltza

AN001

Osoko espagetiak

Italiako pasta tradizionala, Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari ekologikoarekin egindako benetako pasta. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Bere hautaketa prozesu zorrotzak zapore paregabe eta nahastezina duen pasta bat lortzeko aukera ematen du, edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1SESPA

zekale espageti osoa

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako zekale integraleko espagetiak. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1SEMAC

Osoko makarroiak zekale gainean

Nekazaritza ekologikoko zekale integraleko makarroiak. %100 osoko zekalearekin eginak, edozein saltsa edo ongailurekin konbinatzeko aproposak dira....

Altze Beltza

AN013

Gari duro laku ekologikoak

Alce Nero pasta kalitate ekologiko gorenekoa izatea eta Dolomitetako iturriko ura eta brontzezko teknika tradizionala erabiltzen dituen ekoizpen prozesu zorrotza da beti puntuan dagoen pasta sortzeko. Bere formari esker, Alce Nero gari duro farfalle/bows ere aproposak dira udan pasta entsaladan erabiltzeko.