Hatcho Miso ekologikoa

Ref: 1HAT
Kantitatea: 300g
8,95 €
Zergak barne
Zenbatekoa
Agortuta
  • organikoa
Finestra sul Cielo

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-014 Nekazaritza EZ EU

gogoko_muga gerorako gorde

El Hatcho Miso es la variedad más antigua de Miso y está elaborada con soja y sal. Es de un color oscuro y de sabor muy intenso.

soja* entera fermentada (58%), agua, sal marina, harina de soja tostada*.

Alergenoak:

Gluten arrastoak izan ditzake.

* nekazaritza ekologikoa

Añadir al final de la cocción de sopas sin hacerlo hervir. El miso ya es salado por lo que no es necesario añadir sal en los platos que se preparen con este alimento. La eventual aparición de grumos claros en la superficie es debido a la presencia de un aminoácido (triosina) que se desarrolla naturalmente en el miso fermentado.

kcal.209
kJ.875
karbohidratoak11,1
horietatik azukreak0,6
proteina22,4
Gantzak:6,6
horietatik saturatuak0,9
Zuntz dietetikoa7,7
Gatza9,48
Kategoria bereko beste 5 produktu:

Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso bi hilabete baino gutxiagoko hartzidurarekin egiten da, miso normala baino zapore delikatua eta gozoagoa lortzeko. Saltsa edo kremak prestatzeko eta barazkiak eta zerealak laguntzeko aproposa da. produktu pasteurizatua.

Finestra sul Cielo

1MIGAR

Pasteurizatu gabeko txitxirio miso ekologikoa

Ezagutu Finestra sul Cielo-ko garbantzu miso berria. Sojarik gabeko eta pasteurizatu gabeko misoa, %47ko garbantzu ekologikoak, arroz hartzitua eta itsas gatzarekin egina. Japoniako metodo tradizionalak jarraituz egiten da eta 2-3 hilabetez hartzitzen da, eta zapore aberatsa eta leuna ematen dio, txitxirioen zapore gozoa eta miso tradizionalaren umami zaporearekin uztartzen dituena. Oso polifazetikoa sukaldean, miso zopa aberatsa, barazki gisatuak prestatzeko, apaingarri gisa erabiltzeko edo tahini, aguakate eta garbantzu miso tostada gozo bati ukitu gazi bat emateko aukera ematen du.

Voelkel

VK006

BIO laktofermentatutako erremolatxa zukua

Lakto-hartzitutako erremolatxa zuku honetarako Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Berez aromatizatuak diren erremolatxa-tuberkuluak prentsaketa-prozesua egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak...

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...

Finestra sul Cielo

MARTXOAK 1

Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Altze Beltza

AN213

Kakao galletak txokolate tantekin

Gari-galleta gozoak kakao eta txokolate txipekin. Oliba olio birjina estrarekin bakarrik eginda, ez dute inolako usainik eta osagai guztiak nekazaritza ekologikotik datoz. Txokolate zaleentzat zapore eztanda bat....

Finestra sul Cielo

1SPALAJ

Albahaka eta baratxuri espagetiak

%100 Italiako pasta tradizionala gari gogor ekologikoarekin egindako semola, tenperatura baxuan prestatua eta lehortua (gehienez 45º). Pesto edo beste edozein ongailurekin konbinatzeko aproposa. ...

Oinarrizko prezioa -%5

bizia

VI041

White Turroi Crisp - Txokolate zuriko barra pralinarekin eta hur kurruskariarekin

Taberna formako sorkuntza goxoa. Hur kurruskariak azken ukitua ematen dio txokolate zuri krematsua arroz edarian oinarritutako pralineari. Bere hur-eduki handiari esker, nekez nabaritzen da behi-esnerik ez duela. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.

argital

AR42

Niaouli krema

Crema refrescante y protectora para las partes íntimas, se recomienda utilizarla en combinación con el jabón Íntimo Vegetal.

Oliba

1OLIBA

Ahuakate-olio ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko aguakate-olio birjina estra. Ahuakate helduaren zapore arina eta oliba-olioa baino trinkoagoa den ehundurari esker ongarri aproposa da entsaladetan gehitzeko, saltsak prestatzeko edo egositako barazkiak botatzeko, zapore eta krematsutasun handiagoa emateko. Gainera, aguakate-olioa gozogintzan, egosketa motela edo...

bizia

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Baliteke interesa izatea ere

Finestra sul Cielo

MARTXOAK 1

Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...