BIO Kombu alga deshidratatua

Ref: 1KOMBU
Kantitatea: 50g
4,95 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Finestra sul Cielo

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-014 Nekazaritza EU

gogoko_muga gerorako gorde

Las algas Kombu, de color verde oscuro y consistencia dura, crecen en el mar al norte de Hokkaido y son perfectas para añadirlas en estofados de verdura, tofu o seitán. También son ideales para la cocción de legumbres. El uso recomendado por persona es de 5 gramos de alga cruda por persona a la semana.

Nekazaritza ekologikotik, arrain-haztegietan landua.

Alga marina Kombu (Laminaria ochruleuca) deshidratada de agricultura ecológica.

Alergenoak:

Puede contender trazas de soja, pescado, gluten, frutos de cáscara, sésamo, crustáceos y moluscos.

* nekazaritza ekologikoa

Conservar en lugar fresco y seco. Modo de uso: sumergir en agua con un poco de sal durante 20 minutos, cambiar el agua y mantenerla en remojo durante 20 minutos. Cuando se hidrata, aumenta su peso en seco 7 veces. Cocine por unos 35-40 minutos.

Kategoria bereko beste 2 produktu:

Finestra sul Cielo

1ARA

Arame-ise alga %100 konpostagarria

Kolore beltz eta zapore finko arame alga. Entsaladak eta barazki-plateretan gehitzeko edo ongailu gisa erabiltzeko. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera eguneko gramo bat da, egosi alga pittin baten baliokidea, astean 4 aldiz, %100 konpostagarriak diren ontzi...

Finestra sul Cielo

1 NORTE

Sushirako nori alga txigortua

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Germinala

GM014

Osoko Glutenik gabeko Olo-Gaiak

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako glutenik gabeko olo-goleta integralak. Olo-harin integralak zapore txigortua eta kurruskari goxoa ematen digu. Zuntz aberatsak dira, gosaltzeko edo askaria egiteko edozein barazki edarirekin konbinatzeko aproposak dira.

Finestra sul Cielo

1FAFA

Espelta irina 500 gr

Nekazaritza ekologikoko espelta irina, babestutako giroan bildua. Gozoa edo gazia edozein errezeta prestatzeko aproposa...

Altze Beltza

AN120

Gari galletak esnearekin

Esnearekin eta zuntz-eduki handiko gari gaileta gozoak. Oliba olio birjina estrarekin bakarrik egina eta usain edo palma olio motarik gabe. Gure jakitegian falta ezin den oinarrizko bat, eguneko edozein ordutan hartzeko....

Finestra sul Cielo

1CAFOR

berehalako garagarra

Garagar ekologikoarekin soilik egindako edari klasikoa. Gosaltzeko edo egunean zehar egin nahi duzun atsedenaldirako aproposa. Edateko prest...

Finestra sul Cielo

1RIRO

Arroz marroi gorri basatia

Arroz marroi gorri basatia, nekazaritza ekologikokoa, ezin hobea da errezeta exotikoak prestatzeko edo plater mota askoren apaingarri gisa. Ezin hobea da oliba-olio birjina estra, Gomasio edo soja-saltsa bezalako edozein ongailurekin konbinatzeko eta basmati arroz zuriarekin, basmati arroz osoarekin eta...

Baliteke interesa izatea ere

Finestra sul Cielo

1ARA

Arame-ise alga %100 konpostagarria

Kolore beltz eta zapore finko arame alga. Entsaladak eta barazki-plateretan gehitzeko edo ongailu gisa erabiltzeko. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera eguneko gramo bat da, egosi alga pittin baten baliokidea, astean 4 aldiz, %100 konpostagarriak diren ontzi...