Kuzu BIO 100% Plastic Free

Erref: 1KUZUBO
Kantitatea: 70g
7,99 €
Zergak barne
Zenbatekoa
Agortuta
  • organikoa
Finestra sul Cielo

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-014 EB EZKO NEKAZARITZA

gogoko_muga gerorako gorde

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc. ¡Ahora en formato vidrio!

Raíz de Kuzu (Pureraria Lobata).

Alergenoak:

Gluten eta soja arrastoak izan ditzake

* nekazaritza ekologikoa

Deshacer en agua fría antes de cocinarlo. Durante la cocción remover sin parar con una cuchara de madera. Cocer durante 2 minutos.

kcal.342
kJ.1454
karbohidratoak84,70
horietatik azukreak0
proteina0,30
Gantzak:0,20
horietatik saturatuak0
Gatza0,05
Zuntz dietetikoa0,3
Kategoria bereko beste 5 produktu:
Precio base -50%

Finestra sul Cielo

1NIGA

Nigari (tofurako prestatua)

Nigari sukaldeko gatza itsasoko uretatik ateratzen duen likidoa da. Nigari hau metodo tradizionalari jarraituz prestatzen da, eguzkitan lehortzen utziz. Ez dauka ezpurutasunik edo kutsatzaile kimikorik. Oligoelementuetan aberatsa da, tofua prestatzeko kaskarrik onena....

Finestra sul Cielo

1BARDO

burdock organikoa

Nekazari japoniarrek mendeetan landua, burdock sustraia Japonian erabilienetako bat da. Kontserbazio metodo tradizionalari jarraituz egiten da: erroa zerrenda meheetan moztu eta gero eguzkitan lehortzen da....

Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (arroz fideoak)

Ekialdeko arroz espageti tradizionala. Arinak eta zaporetsuak, Txinako fideoen antzekoak dira baina kalitate japoniarra zainduz eginak dira. Goxoak dira edozein ongailurekin, entsaladan eta saldatan edo "ekialdeko" erara: zartagin batean salteatzen dira olio apur batekin, garaiko barazkiak, tofu edo seitan...

Finestra sul Cielo

1LOTUS

lotus erro hautsa

Lotus lorearen erroa makrobiotikan oso ohikoa den "sendagai" elikagaietako bat da, zalantzarik gabe. Hautsean, nahastu kafe koilaratxo bat infusio batean eta bere propietateek gehiegizko mukiaren aurka borrokatzen lagun dezakete, eztul lehorra baretzen eta sistema immunologikoa indartzen...

Finestra sul Cielo

1SANPA

Ume-San pilulak umeboshiren eskutik

Umeboshi pilulak goserik eza, beherakoa, idorreria, intoxikazioa, goragalea, katarroa, gripea edo digestio astunerako adierazitakoak. Zapore delikatua eta ontzi erosoago berri batekin....

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Altze Beltza

AN186

Azúcar de caña "Panela"

Perun edo Guatemalan jatorria duen kanaberako azukre osoko poltsa. Bidezko Merkataritzaren zigiluarekin, findu gabeko azukre bat da, zure errezetak edo edariak modu osasuntsuago batean gozotzeko aproposa....

Germinala

GM001

Glutenik gabeko cookieak kakao kremaz beteak

Kakao krema biziz eta nekazaritza ekologikoko osagaiekin betetako gailetak. Txokolate zaleentzat aproposa, bere kakao zati bikoitzean. Glutenik gabeko ziurtagiria.

Altze Beltza

AN001

Osoko espagetiak

Italiako pasta tradizionala, Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari ekologikoarekin egindako benetako pasta. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Bere hautaketa prozesu zorrotzak zapore paregabe eta nahastezina duen pasta bat lortzeko aukera ematen du, edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1PUPER

Udare-pure ekologikoa

%100 udare-purea tenperatura baxuan egositako fruta ekologikoarekin, bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa lortzeko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....

Lerdenagoa

SLE01

Konjac pasta Spaghetti BIO

Konjac organikoz egindako Slendier espageti goxo eta harrigarriak, milaka urtez erabilitako japoniar japoniar zaharreko barazki oso kaloria gutxiko otordu nagusiekin laguntzeko. Zuntz iturri ere bada eta glutenik gabeko ziurtagiria duen platera. Espagetiak boloñesa saltsarekin edo barazki eta tofu nahasketarekin... Zein aukeratzen duzu jateko? ...