Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Erref.: MARTXOAK 1
Kantitatea: 300g
9,96 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Finestra sul Cielo

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-014 EB EZKO NEKAZARITZA

gogoko_muga gerorako gorde

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

soja* (36%), cebada fermentada* (30%), sal marina, agua. *de agricultura ecológica. Cebada fermentada con esporas de Koji (Aspergillus oryzae). Puede contener frutos de cáscara y cacahuetes.

Alergenoak:

Contiene gluten y soja. Puede contener trazas de cacahuetes y frutos de cáscara.

* nekazaritza ekologikoa

Añadir al final de la cocción de sopas y verduras sin hervir antes. Para crear una deliciosa salsa perfecta para combinar con verduras cocidas y ensaladas, coger una cucharada de Miso, 3 cucharadas de Tahin y un poco de vinagre de arroz o limón y mezclar. El Miso ya es un alimento salado por lo que no es necesario añadir sal en los platos elaborados con este alimento. Conservar en lugar fresco y seco. Una vez abierto conservar en nevera.

kcal.145
kJ.606
karbohidratoak14,6
horietatik azukreak5,6
proteina11,6
Gantzak:5,6
horietatik saturatuak0,72
Zuntz dietetikoa5,1
Gatza11,5
Kategoria bereko beste 5 produktu:

Finestra sul Cielo

1MIGAR

Pasteurizatu gabeko txitxirio miso ekologikoa

Ezagutu Finestra sul Cielo-ko garbantzu miso berria. Sojarik gabeko eta pasteurizatu gabeko misoa, %47ko garbantzu ekologikoak, arroz hartzitua eta itsas gatzarekin egina. Japoniako metodo tradizionalak jarraituz egiten da eta 2-3 hilabetez hartzitzen da, eta zapore aberatsa eta leuna ematen dio, txitxirioen zapore gozoa eta miso tradizionalaren umami zaporearekin uztartzen dituena. Oso polifazetikoa sukaldean, miso zopa aberatsa, barazki gisatuak prestatzeko, apaingarri gisa erabiltzeko edo tahini, aguakate eta garbantzu miso tostada gozo bati ukitu gazi bat emateko aukera ematen du.

Voelkel

VK006

BIO laktofermentatutako erremolatxa zukua

Lakto-hartzitutako erremolatxa zuku honetarako Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Berez aromatizatuak diren erremolatxa-tuberkuluak prentsaketa-prozesua egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak...

Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso ekologikoa

Hatcho Miso Miso barietaterik zaharrena da eta soja eta gatzarekin egiten da. Kolore iluna du eta oso zapore bizia du.

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...

Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso bi hilabete baino gutxiagoko hartzidurarekin egiten da, miso normala baino zapore delikatua eta gozoagoa lortzeko. Saltsa edo kremak prestatzeko eta barazkiak eta zerealak laguntzeko aproposa da. produktu pasteurizatua.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1FAGRTE

gari irina zuria

Nekazaritza ekologikoko gari irina zuria eta giro babestuan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1PAFAR

Espelta ernetutako ogia

Espelta ernetutako ogia labean labean eta nekazaritza ekologikotik ateratako aleekin egina. Ez irinik, ez legamiarik eta gatz eta gantz gutxi. Aproposa ogitartekoak prestatzeko edo otorduekin batera....

Finestra sul Cielo

1PEPISA

Ilar berdea Penne

Ilar berde penne harrigarriak, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Proteina eta zuntz eduki handiarekin, pasta hau aliatu ezin hobea bilakatzen da sukaldean, ilar honen ohiko bitaminak eta mineralak ere emanez. Bere jatorrizko kolore berdea eta zapore atsegina aproposak dira lekale hauek fruitu lehorren krema batekin, barazki saltsarekin...

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GM006

Glutenik gabeko cookieak jogurtarekin

Ekologikoan hazitako osagaiekin egindako jogurtarekin prestatutako cookieak. Glutenik gabekoa eta edozein edari motarekin konbinatzeko aproposa.

Baliteke interesa izatea ere

Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso ekologikoa

Hatcho Miso Miso barietaterik zaharrena da eta soja eta gatzarekin egiten da. Kolore iluna du eta oso zapore bizia du.

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...