Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio
Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa.
agua, soja* europea (23%), trigo*, sal marina, alcohol de cereales (etanol)*.
Glutena eta soja ditu.
Conservar en un lugar fresco y seco, alejado de la luz y del calor. Una vez abierto conservar en nevera.
kcal. | 58 |
---|---|
kJ. | 245 |
karbohidratoak | 4,9 |
horietatik azukreak | 0,1 |
proteina | 9,3 |
Gantzak: | 0,1 |
horietatik saturatuak | 0,1 |
Gatza | 17,6 |
Finestra sul Cielo
3 TAMAINA
Tamari BIO 1L
Soja eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.
Finestra sul Cielo
1ACIRI
Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
Finestra sul Cielo
1PRUCO
aran konpota
Nekazaritza ekologiko ziurtatutako aran konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...
Finestra sul Cielo
1SMAP
Mitxoleta hazi ekologikoak %100 konpostagarriak
Ekologikoan haziak mitxoleta haziak, zuntz eta proteina iturrietan aberatsak. Bikaina entsalada eta pasta plateretan gehitzeko eta baita okindegiko produktuak, galletak, ogia eta makilak emaitza erakargarri eta goxo batekin apaintzeko. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!
Germinala
GM009
Glutenik gabeko cookieak ahabi kremaz beteak
Ahabi kremaz betetako arroz eta arto cracker goxoak. Osagai %100 ekologikoekin, cookie zaporetsu hauek ere glutenik gabeko ziurtagiria dute. Fruta gorrien zaleentzat plazer aproposa.
Oliba
1OLIBA
Ahuakate-olio ekologikoa
Nekazaritza ekologikoko aguakate-olio birjina estra. Ahuakate helduaren zapore arina eta oliba-olioa baino trinkoagoa den ehundurari esker ongarri aproposa da entsaladetan gehitzeko, saltsak prestatzeko edo egositako barazkiak botatzeko, zapore eta krematsutasun handiagoa emateko. Gainera, aguakate-olioa gozogintzan, egosketa motela edo...
Voelkel
VK005
Azenario-zuku laktofermentatu ekologikoa
Lakto-hartzitutako azenario-zuku honetarako, Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Azenarioak, berez aromatikoak, prentsaketa prozesu bat egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak pH-aren balioa aldatzen du...
Finestra sul Cielo
1SALGRO
Itsasoko gatz osoa
Italian (Sizilian) Mediterraneoko herrialdeetan milaka urtez erabilitako metodo tradizionalari jarraituz egindako itsas gatz osoa. Metodo honek itsasoko ura lurruntzearen alde egiten duten eguzkia eta haizea bezalako elementu naturalak erabiltzen ditu. Eskuz bildu, prozesatu gabe eta tratamendu kimikorik erabili gabe, ezaugarri eta propietate natural guztiak gordetzen dira...
Finestra sul Cielo
1STUO
Banbuzko sushi mat
Banbuz egindako esterilla, sushia prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
2SHOYU
Shoyu organikoa 500 ml
Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan... oinarritutako errezetak egiteko aproposa.
Finestra sul Cielo
3SHOYU
Shoyu BIO 1L
Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. Produktu pasteurizatua....