Arroz ozpina 500 ml
Arroz-ozpina terrakota-ontzietan arroz hartzituz egindako ongailu goxoa da, lehenik alkohol eta gero ozpin bihurtzeko. Bere zaporea, ardo-ozpina baino azido gutxiago, leunagoa eta beteagoa denez, ezin hobeto doa zereal, barazki eta algetako edozein platerarekin, bere zaporea aldatu gabe nabarmentzen duena. Ohiko ozpinaren ordezko gisa erabil daiteke. Azidotasuna %4,5.
Agua, arroz integral* (13%), sal marina, esporas de Koji (Aspergillus oryzae).
Soja eta gluten arrastoak izan ditzake.
Verter unas pocas gotas directamente sobre las verduras cocidas o crudas para ensalzar su sabor. También puede mezclarse con salsa de soja y aceite o crema de sésamo para crear un rico condimento ideal para ensaladas.
kcal. | 16 |
---|---|
kJ. | 68 |
karbohidratoak | 3,50 |
horietatik azukreak | 0 |
proteina | 0,50 |
Gantzak: | 0 |
Zuntz dietetikoa | 0 |
Gatza | 25,48 |
Finestra sul Cielo
1AMA
Arroz marroia oratu
Arroz marroi amasake krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egositako krema gozo-gozo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzimarik erabili gabe...
argital
AR35
Krema thuja eta hurritzarekin
Zain, kapilar eta hemorroideentzako krema. Kontserbatzailerik gabe....
Finestra sul Cielo
1BREGUI
Green Pea Break
Ilar berde-pauso kurruskariak, zaporetsuak eta jasanezinak. Proteinetan aberatsa den eta oliorik edo azukre erantsirik gabeko askaria. Lekaleak jatea ez da inoiz hain erraza izango La Finestra sul Cielo-ren atsedenaldi ekologiko eta %100 begetal berriekin. 83 kcal bakarrik anoa bakoitzeko.
The Muesli Up
MUP002
Olo maluta finak Glutenik gabe %100 konpostagarriak
Glutenik gabeko eta zuntz-eduki handiko olo-maluta ekologiko finak. Oinarrizko produktu aproposa porridge bat prestatzeko gehien gustatzen zaizun barazki edariarekin, fruta eta fruitu lehorrak. Glutenik gabeko ziurtagiria eta %100 begetala....
Finestra sul Cielo
1TOFU01
Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa
Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...
Finestra sul Cielo
1MINIRO
Mini gari crackers erromeroarekin
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako gari crackers erromeroarekin. Ogiaren ordezko aproposa otorduak laguntzeko edo barazki-paté, tahini, amasake eta abarrekin konbinatzeko...
Finestra sul Cielo
1ACIRI
Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
Finestra sul Cielo
1AZIUME
Umeboshi ozpina 250 ml
Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....
Finestra sul Cielo
2AZIUME
Umeboshi ozpina 500 ml
Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....
Voelkel
VK027
Iragazi gabeko sagar ozpin organikoa
Sagar sagardo ozpin naturala lainotu hau metodo tradizionalari jarraituz egiten da: Lehenik eta behin, sagarrak prentsatutako zuku naturala hartzitzen da ardo bilakatzeko. Ondoren, sagar sagardo ozpin fin eta pikantea bihurtzen da. Azkenik, iragazi edo pasteurizatu gabe, kontu handiz ontziratzen da, bere propietate guztiak gordez. Entsaladak janzteko eta zaintzeko aproposa...