Shoyu organikoa 500 ml
Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa.
Agua, habas de soja* (21,5%), trigo*, sal, Aspergillus orizae.
Glutena eta soja ditu.
Gorde leku fresko eta lehor batean, eguzki-argitik eta hezetasunetik urrun. Behin irekita, gorde hozkailuan.
kcal. | 72 |
---|---|
kJ. | 303 |
karbohidratoak | 7 |
horietatik azukreak | 0,5 |
proteina | 9,4 |
Gantzak: | 0,7 |
horietatik saturatuak | 0 |
Zuntz dietetikoa | 0,70 |
Gatza | 17 |
Finestra sul Cielo
1HARRIZ
Sesamo grissini integrala
Grisini osoak nekazaritza ekologikoko sesamoarekin. Zaporetsua eta kurruskaria, irin integralarekin eta landare olioarekin egina. Minipack erosoetan aurkeztuta edozein unetan eta tokian jateko....
Finestra sul Cielo
1POLINT
Berehalako gari osoko polenta
Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta integrala. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Altze Beltza
AN060
Arrabiata tomate saltsa ekologikoa
Ukitu pikantea duen tomate saltsa %100 osagai naturalekin egina. Ongarri aproposa tonu eta zapore apur bat gehiago duen edozein pasta motari laguntzeko. Kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe....
Finestra sul Cielo
1ELUR-OREINAK
Sagar sagardo ozpin ekologikoa
Nekazaritza ekologikoko sagar sagardo ozpina %5eko azidotasunarekin. Pasteurizatu gabe botilaratu, bere ezaugarriak guztiz gorde ditzan. Hartzidura naturalaren bidez egina. Entsaladak janzteko aproposa. Iragazkirik gabe. Pasteurizatu gabe.
Finestra sul Cielo
1ACIRI
Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
Finestra sul Cielo
1SHOYU
Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio
Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...
Finestra sul Cielo
1STUO
Banbuzko sushi mat
Banbuz egindako esterilla, sushia prestatzeko aproposa....