Tamari ekologikoa 500 ml
Soja eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.
Habas de soja* (45%), agua, sal marina, shochu* [destilado de arroz] (2,54%) (agua, arroz fermentado*, sal). Alcohol: 1,9 – 2,5 % vol.*agricultura ecológica.
Contiene soja. Puede contener trazas de soja y derivados.
Conservar en un lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad. Una vez abierto, conservar en nevera.
kcal. | 83 |
---|---|
kJ. | 354 |
karbohidratoak | 6,5 |
horietatik azukreak | 0,5 |
proteina | 14 |
Gantzak: | 0,0 |
horietatik saturatuak | 0,0 |
Zuntz dietetikoa | 0,7 |
Gatza | 12,93 |
Finestra sul Cielo
2GOMAL
Gomasio algekin BIO 300 gr
Sesamo txigortuan oinarritutako errezeta tradizionalari jarraituz algekin egindako gomasio naturalaren aldaera. 300 gramoko formatuan, zereal edo barazki plateretan zuzenean erabiltzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1FAPOSPI
tximeleta trikoloreak
Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1BREMA
arto-haustura
Artoarekin egindako mokadu arin eta kurruskaria eta olio, koipe, espezi edo gaztarik gehitu gabe egina. Ez da frijitua eta aproposa da aperitibo gisa edo otordu artean mokadu egiteko...
Finestra sul Cielo
1 MINICU
Mini crackers espelta turmeric eta piperrekin
Espelta cracker kurruskariak eta goxoak, %100 organiko osagaiekin eta palma oliorik gabe egindako turmerikarekin eta piperrekin. Kanape koloretsuak prestatzeko edo hummus, tahini edo amasake barazkiekin konbinatzeko aproposa. Beganoentzat egokia. ...
argital
AR23
Arrosa krema ekologikoa
Arrosa krema aurpegian, lepoan eta eskotean aplikatzeko. Orekatzea. Azala mota guztietarako. Kontserbatzailerik gabe....
Finestra sul Cielo
1BIMATUB
Goizeko hodiko gailetak BIO
Gari-irin eta ekilore olioarekin egindako galletak, gosari osasuntsu eta zaporetsua egiteko aproposak. Arrautza edo esnerik gabe eta maltaz gozotua. Edozein edari barazki motarekin konbinatzeko aproposa... Orain tutu formatuan!
Finestra sul Cielo
1BARDO
burdock organikoa
Nekazari japoniarrek mendeetan landua, burdock sustraia Japonian erabilienetako bat da. Kontserbazio metodo tradizionalari jarraituz egiten da: erroa zerrenda meheetan moztu eta gero eguzkitan lehortzen da....
Finestra sul Cielo
1SHOYU
Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio
Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...
Finestra sul Cielo
1 TAMAINA
Tamari ekologikoa 250 ml
Sojatik eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak... oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.
Finestra sul Cielo
2SHOYU
Shoyu organikoa 500 ml
Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan... oinarritutako errezetak egiteko aproposa.