Pasta
Ezagutu Italiako benetako pasta gure bio dendan : espageti integralak, fusilli, makarroiak eta lasagna eta gehiago.
Read more... Read lessIragazi arabera
Finestra sul Cielo
1SPALAJ
Albahaka eta baratxuri espagetiak
%100 Italiako pasta tradizionala gari gogor ekologikoarekin egindako semola, tenperatura baxuan prestatua eta lehortua (gehienez 45º). Pesto edo beste edozein ongailurekin konbinatzeko aproposa. ...
Finestra sul Cielo
1SESPA
zekale espageti osoa
Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako zekale integraleko espagetiak. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko aproposa....
Lerdenagoa
SLE09
Edamame espagetiak glutenik gabekoak
Ezagutu Slendierren babarrun beltz ore berria. Pasta ekologikoaren zaleentzat aproposa, karbohidratoen eta kalorien kontsumoa murriztu nahi dutenentzat, baina, aldi berean, gogoko duten pasta plater gozatu nahi dutenentzat. Proteinen eta zuntzaren ekarpenerako formatu oso gomendagarria. 3-5 minutuko egosketa azkarragatik nabarmentzen da. Ez ezazu galdu gogoko duzun tomate eta albahaka saltsarekin probatzea, tofuarekin, pestoarekin... Inoiz ez da barazki plater bat hain jasangaitza izan!
Altze Beltza
AN220
espageti espelta
Italiako espelta zuriarekin egindako espageti gozoak, planetako zereal zaharrenetariko eta nutritiboenetako bat. Gari-pastarekin alderatuta, digerigarriagoa da, kaloria-eduki txikiagoa du eta zapore apur bat gozoa du. Edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa! Gainera, bere ontziak % 100 paperezkoa eta plastikorik gabekoa da, horrela gure planeta zaintzen laguntzen du.
Altze Beltza
AN217
Espelta integraleko espagetiak
Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta italiar osoarekin soilik egindako espagetiak. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko....
Altze Beltza
AN231
Glutenik gabeko artoa eta arroz espagetiak
Italiako iparraldean hazitako arto eta arroz ekologikoarekin egindako glutenik gabeko pasta tradizionala. Artoaren eta arrozaren arteko zapore-oreka ezin hobea lortzeko bereziki diseinatutako errezeta batekin. Espageti hauek barazki salteatuekin, pestoekin edo saltsekin konbinatzeko alternatiba ezin hobea dira. ...
Errege Quinoa
QR011
Quinoa eta arroz espageti ekologikoak %100 plastikorik gabe
Ezagutu glutenik gabeko pasta %100 organikoekin egindako kalitate goreneko pasta. "Al dente" ehundura paregabearekin, zeliakoentzat egokiak diren benetako pasta platerak sortzen ditu. Orain plastikorik gabeko ontzietan, kartoizko ontzian guztiz birziklatzeko.
Lerdenagoa
SLE08
Glutenik gabeko soja-espageti beltza
Zerbait original probatu nahiko zenuke? Ez geratu Slendierren azken nobedadea ezagutu gabe, glutenik gabeko Edamame pasta organikoa. Alternatiba bikaina lekale apur bat gehiago modu dibertigarri batean kontsumitzeko. Pasta honek gari pasta tradizionalak baino proteina eta zuntz eduki askoz handiagoa du. Familia osoari gustatuko zaio eta 5 minututan zaporez betetako pasta prest izango duzu.
Altze Beltza
AN007
gari duro espagetiak
Italiako pasta tradizionala nekazaritza ekologikoko italiar gariarekin egina. Zapore jator eta nahasezinarekin, saltsarik gabeko barazkiekin edo tomate saltsarekin, pestoarekin edo beste edozeinekin konbinatzeko aproposa da.
Altze Beltza
AN001
Osoko espagetiak
Italiako pasta tradizionala, Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari ekologikoarekin egindako benetako pasta. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Bere hautaketa prozesu zorrotzak zapore paregabe eta nahastezina duen pasta bat lortzeko aukera ematen du, edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa....
Altze Beltza
AN228
Fideuarako fideoak
Semola organikoz egindako fideo labur erdi integralak, fideuarako aproposa. Jatorriz Trentinokoa, Italiako hegoaldean, bere al dente ehundura eta zaporea tradizionalak eta bereziak dira, Alce Nero sorta osoko tipikoak.Edozein saltsa edo salda motarekin lagundu daiteke....
Finestra sul Cielo
1 FUSIBILA
Buckwheat Fusilli
Nekazaritza ekologikoko fusillia. Mineralak, antioxidatzaileak eta zuntz asko dituen zereala, osasunerako oso onuragarria. Benetako pasta %100 italiarra aproposa edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. Gluten gabeko. ...
Finestra sul Cielo
1FURICU
Fusilli arroz eta turmericarekin
Arroz goxoa eta turmeric fusilli, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Turmeric, fusilli-i kolore laranja eta usain indartsua emateaz gain, propietate antiinflamatorioak eta antioxidatzaileak dituen espezietzat hartzen da. Emaitza, nahasketa harrigarri eta digestioa, zuntzetan aberatsa eta pasta entsaladak edo pasta plater pikanteak prestatzeko aproposa. Glutenik gabe eta...
Errege Quinoa
QR013
Fusilli arroza eta quinoa benetako % 100 plastikorik gabe
Ezagutu glutenik gabeko pasta %100 organikoekin egindako kalitate goreneko pasta. "Al dente" ehundura paregabearekin, zeliakoentzat egokiak diren benetako pasta platerak sortzen ditu. Orain plastikorik gabeko ontzietan, kartoizko ontzian guztiz birziklatzeko.
Altze Beltza
AN222
Fusilli ortografia
Italiako espelta zuriko fusilli goxoa eskuz egina. Ehundura latza eta zapore apur bat gozoa. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....
Altze Beltza
AN219
Espelta integrala fusilli
Fusilli jatorrena, Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta organikoarekin egina. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo pasta entsaladak egiteko...
Finestra sul Cielo
1FULERI
Dilista Gorri Fusilli ekologikoa
Dilista gorriaren fusilli original eta zaporetsua %100 ekologikoki hazitako dilistarekin egina. Bere jatorrizko kolore gorria eta benetako dilista zaporeak barazki, perretxiko eta soja saltsarekin konbinatzeko pasta aproposa da. Zuntz-eduki handia eta proteina-eduki handia. Tindagairik gabe eta beganoentzako egokia. Barazkiak jateko modurik originalena...
Altze Beltza
AN234
Glutenik gabeko artoa eta arroz fusilli
Benetako fusilli italiarra ekologikoki hazitako artoarekin eta arrozarekin egina. Erabilitako ebaketa-teknikak edozein saltsa hobeto xurgatzen duen gainazal zakarra ematen dio pasta honi, ehundura eta koherentzia galdu gabe. Glutenik gabeko alternatiba ezin hobea pestoekin, saltsekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. ...
Altze Beltza
AN010
gari duro fusilli
Italiako gari fusilli ekologikoa ekoizpen prozesu zorrotz batekin egina, zapore paregabea eta nahastezina ematen diona. Erabilitako ebaketa-teknikak, brontzezko trafilado izenekoak, ehundura zakarra ematen dio, erabilitako edozein saltsa edo ongailu errazago xurgatzeko aproposa....
Altze Beltza
AN005
Gari osoa durum fusilli
Murge goi-ordokitik, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, Italiako gari ekologikoarekin egindako fusilli osoa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa...
Finestra sul Cielo
1FUPOSPI
fusilli trikoloreak
Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....
Altze Beltza
AN014
Fusilli trikolore ekologikoa
Alce Neroren fusilli trikoloreak Italian hazitako gari durum ekologikoarekin egiten dira. Bahetu ondoren gari duro honetatik lortzen den semola bikaina Dolomitetako iturriko urarekin nahasten da. Alce Neroren fusilli trikoloreak zuntz iturri dira eta txikienentzako plater dibertigarriak prestatzeko aproposak, tomate saltsarekin edo pestoarekin lagundu ditzakezu. Goxoa!
Altze Beltza
AN013
Gari duro laku ekologikoak
Alce Nero pasta kalitate ekologiko gorenekoa izatea eta Dolomitetako iturriko ura eta brontzezko teknika tradizionala erabiltzen dituen ekoizpen prozesu zorrotza da beti puntuan dagoen pasta sortzeko. Bere formari esker, Alce Nero gari duro farfalle/bows ere aproposak dira udan pasta entsaladan erabiltzeko.
Altze Beltza
AN012
gari duro lasagna
Alce Nero gari gogorraren lasagna %100 Italiako gari ekologikoarekin egina. Lasagna hau bere koherentzia zakar eta porotsuagoa izateagatik nabarmentzen da, ongailuak eta saltsak hobeto xurgatzen dituena, zapore biziagoa eskainiz. Posible da zuzenean labean egosi, aurrez prestatu gabe, prestaketa azkarragoak egiteko. Familia osoak maite izango duen aukera!...
Germinala
GM011
Glutenik gabeko artoa eta arroz lasagna
Benetako Italiako lasagna xaflak ekologikoki hazitako artoarekin eta arrozarekin egindakoak, Glutenik Gabeko ziurtagiria dutenak. Ausartu "lasagne alle verdure" goxoa prestatzera eta harritu zapore italiarrenaren zaleak.
Pasta Bulegoa
ODP002
Linguine turmericarekin
Linguine %100 osagai ekologikoekin egindako turmericarekin. Pasta honen sekretua prozesuan dago, tradizioan inspiratuta. Gari dur semola onena hautatzea eta "bronzo" pasta ekoizteko metodoa erabiltzea saltsa eta ongailuen zaporea hobeto gordetzeko. %100 beganoa....
Pasta Bulegoa
ODP004
Linguine jengibre eta limoiarekin
Linguine jengibrearekin eta limoiarekin, %100 osagai ekologikoekin egina. Pasta honen sekretua prozesuan dago, tradizioan inspiratuta. Gari dur semola onena hautatzea eta "bronzo" pasta ekoizteko metodoa erabiltzea saltsa eta ongailuen zaporea hobeto gordetzeko. %100 beganoa....
Finestra sul Cielo
1SEMAC
Osoko makarroiak zekale gainean
Nekazaritza ekologikoko zekale integraleko makarroiak. %100 osoko zekalearekin eginak, edozein saltsa edo ongailurekin konbinatzeko aproposak dira....
Finestra sul Cielo
1FAPOSPI
tximeleta trikoloreak
Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....
Lerdenagoa
SLE02
Arroz konjac pasta
Slendier arroz harrigarri eta arina konjac ekologikoarekin prestatua, japoniar jatorriko antzinako barazkia, milaka urtez plater nagusien osagarri gisa erabili zena. Produktu honen sekretua kaloria gutxiko edukia eta zuntz eduki handia da, arroz tradizionalaren alternatiba ezin hobea da. Inoiz ez da arroza jatea hain erraza izan! Ziurtagiria...
Lerdenagoa
SLE06
Aingeru ile konjac pasta
Konjac organikoarekin egindako Slendier aingeru ilearen pasta original eta goxoa. Jatorri japoniarra duen barazki hau milaka urtez erabili izan zen japoniarren otordu nagusien lagungarri gisa, eduki kaloriko gutxigatik. Prestatzeko plater arina eta azkarra, sasoiko barazki salda batekin nahasteko aproposa. Horrez gain, glutenik gabeko ziurtagiria du eta egokia da ...
Lerdenagoa
SLE01
Konjac pasta Spaghetti BIO
Konjac organikoz egindako Slendier espageti goxo eta harrigarriak, milaka urtez erabilitako japoniar japoniar zaharreko barazki oso kaloria gutxiko otordu nagusiekin laguntzeko. Zuntz iturri ere bada eta glutenik gabeko ziurtagiria duen platera. Espagetiak boloñesa saltsarekin edo barazki eta tofu nahasketarekin... Zein aukeratzen duzu jateko? ...
Lerdenagoa
SLE05
Fettuccine Konjac Pasta ekologikoa
Imajinatzen al duzu ia kaloriarik gabeko barazkiekin benetako fettuccine jatea? Sekretua Slendier-en konjac organikoan dago! Jatorri japoniarra duen erroa, zuntz-eduki handia eta energia-kontsumo txikia duelako. Pasta hau gari fettuccine tradizionalaren alternatiba aproposa da, ez hain digerigarria eta kaloria karga askoz handiagoa duena. Beganoentzako aproposa eta ziurtatutako...
Lerdenagoa
SLE04
Konjac Pasta Lasaña
Konjac organikoz egindako Slendier lasagna pasta originala. Japoniako jatorria duen erro hau kaloria gutxigatik nabarmentzen da eta barazkiekin lasagna harrigarri bat prestatzeko aproposa da, digestioa, gozoa eta glutenik gabekoa. Zuntz iturria eta beganoentzat egokia. ...
Lerdenagoa
SLE03
Konjac Noodle Pasta
Konjac organikoz egindako fideoak. Sustrai hau, Japoniako herrialdekoa, bere kaloria gutxigatik eta zuntz edukiagatik nabarmentzen da. Horrez gain, ez du glutenik eta beganoentzako egokia da. Prestatu ekialdeko afaria Konjac fideoekin eta koko krema saltsarekin eta lekaleekin... Eta familia osoa harrituko duzu! ...
Altze Beltza
AN221
penne idatzia
Espelta zuriko penne italiar artisau eta organikoa, brontzezko marrazkiz egina. Teknika honi esker, zakarrak izaten dira eta saltsak eta ongailuak hobeto xurgatzen dituzte....
Altze Beltza
AN218
Penne espelta integrala
%100 integraleko pasta, Triticum dioccum izeneko italiar espelta mota batekin bakarrik egina, Italia erdialdean Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eremuetan lantzen dena. Zapore apur bat gozoarekin eta testura zakarrarekin, penne aproposa dira edozein saltsarekin konbinatzeko....
Finestra sul Cielo
1 ARRAINA
garbantzu penne
Nekazaritza ekologikoko garbantzu penne goxoak. Zuntz eta proteina eduki handiarekin, garbantzu-pasta hau karbohidrato konplexuen iturria da, eta energia modu etengabe eta iraunkorrean askatzen du. Aukera erraza, osasungarria eta harrigarria fruitu lehorren saltsarekin, barazki frijituarekin edo tofu eta alg nahasketa batekin laguntzeko. Beganoentzat egokia. ...
Finestra sul Cielo
1PEPISA
Ilar berdea Penne
Ilar berde penne harrigarriak, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Proteina eta zuntz eduki handiarekin, pasta hau aliatu ezin hobea bilakatzen da sukaldean, ilar honen ohiko bitaminak eta mineralak ere emanez. Bere jatorrizko kolore berdea eta zapore atsegina aproposak dira lekale hauek fruitu lehorren krema batekin, barazki saltsarekin...
Altze Beltza
AN232
Glutenik gabeko artoa eta arroz penne
Osagai organikoekin egindako glutenik gabeko penne goxo eta zaporetsua, Italiako iparraldean hazitakoa. Prozesatzeko teknika burutsu batekin prestatua, gari gogorraren pastaren antzeko zaporea eta ehundura mantentzea lortzen duena, baina glutenik gabea. Saltsa eta ongailu ugarirekin konbinatzeko aproposa. ...
Errege Quinoa
QR012
Quinoa eta arroz penne ekologikoak %100 plastikorik gabe
Ezagutu glutenik gabeko pasta %100 organikoekin egindako kalitate goreneko pasta. "Al dente" ehundura paregabearekin, zeliakoentzat egokiak diren benetako pasta platerak sortzen ditu. Orain plastikorik gabeko ontzietan, kartoizko ontzian guztiz birziklatzeko.
Altze Beltza
AN008
gari duro penne
Zaporetsua, zakarra eta eskuz egindakoa. Alce Neroren Italiako gari penne ekologikoa da.Italiako hegoaldean hazitako gari duroarekin eginak dira eta barazkiekin edo markako edozein pesto edo passatarekin konbinatzeko aproposak dira. Goxoak izango dira!
Altze Beltza
AN003
Gari osoa durum penne
Italiako gari osoko penne artisau moduan hazita, pestizida edo herbizidarik gabe. Brontzezko trafiladuraz egina, pastari ehundura zakarra ematen dion artisau teknika, gehitzen duzun edozein saltsa hobeto xurgatzeko aproposa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena....
Finestra sul Cielo
1 DAMUTU
Buckwheat penne ekologikoa
Nekazaritza ekologikoko aladarra penne. Mineralak, antioxidatzaileak eta zuntz asko dituen zereala, osasunerako oso onuragarria. Benetako pasta %100 italiarra aproposa edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. Gluten gabeko....
Altze Beltza
AN207
gari duro fideoak
Murge goi-ordokiko gari duro tagliatellea, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean. Landatutako barietateak, horien artean Senatone Capelli, SImeto eta Quadrato, ekoizpen prozesu zorrotz bati jarraituz egiten dira, zapore paregabe eta nahastezina duen pasta ekologikoa lortzeko....
Altze Beltza
AN011
gari duro marrazoak
Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari duro italiar marrazoak. %100 ekologikoa eta zapore paregabe eta nahastezina duena, Italiako pasta jatorrenaren tipikoa. Barazki saldari gehitzeko aproposa....