Beste irin batzuk

Irina sukaldean oinarrizko osagaietako bat da, bai orea eta postreak egiteko, bai plater batzuei koherentzia emateko erabiltzen baitugu. Nekazaritza ekologikoko irin mota desberdinak eskaintzen dizkizugu .

Read more... Read less

Iragazi arabera

Finestra sul Cielo

1POLP

karobia hautsa

Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!

Finestra sul Cielo

1FATAP

tapioka irina

Harina de tapioca procedente de agricultura ecológica. Se obtiene a partir de triturar la raíz de la yuca. La harina resultante posteriormente se prensa, se seca y se envasa. 

Finestra sul Cielo

1FARTOBA

BIO indarra irina

Proteina-eduki handiari esker, pasta, ogi bereziak eta gozokiak egiteko erabiltzen den irin sendoa, lebitazio prozesu luzearekin, panettonea adibidez. Beste irin batzuk sendotzeko ere erabil daiteke, orea elastikoagoa bihurtuz. Babes-atmosferan ontziratzen da eta prestatzeko erabiltzen diren osagaiak nekazaritza ekologikotik datoz.

Finestra sul Cielo

1FAGRTE

gari irina zuria

Nekazaritza ekologikoko gari irina zuria eta giro babestuan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Finestra sul Cielo

1 AURPEGIA

Garbantzu irina

Garbantzu irina, zuntz-eduki handiagatik eta zerealetan aberatsa den osaeragatik. Edozein errezeta gozoa edo gazia egiteko aproposa....

Finestra sul Cielo

1AMIDO

Arto-almidoia

Nekazaritza ekologikoko arto-almidoia. Esnea, kremak, saltsak edo zopak loditzeko aproposa. Postre arinagoak eta leunagoak egiteko ere erabil daiteke...

Finestra sul Cielo

1ALMITAP

Tapioka almidoia ekologikoa

Ezagutu tapioka almidoi berria. Tapioka-almidoia mandioka-erroa garbituz lortzen da, gero xehatu, zentrifugatu eta ura almidoitik bereizten da. Azkenik, almidoia lehortu eta ontziratu egiten da. Plater gozoak eta gaziak prestatzeko aproposa.

Finestra sul Cielo

1FACO

Harina de coco BIO

Harina de coco 100% bio elaborada a partir de la trituración de la pulpa de coco, que posteriormente se seca, se le extrae el aceite y se muele. Finalmente se tamiza. Con un sabor y olor a coco muy característico, esta harina naturalmente libre de gluten, nos permite preparar tanto recetas dulces como saladas.

Finestra sul Cielo

1FARIMAN

BIO almendra irina - %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....