olioak

Kalitate handiko olio organikoa, gantz-azido esentzialetan aberatsa eta gantz osasungarrien iturri naturala, kolesterola erregulatzeko garrantzitsua. %100 osagai naturalekin eta nekazaritza ekologikotik egina.

Read more... Read less
Oinarrizko prezioa -%5

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Oliba

1OLIBA

Ahuakate-olio ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko aguakate-olio birjina estra. Ahuakate helduaren zapore arina eta oliba-olioa baino trinkoagoa den ehundurari esker ongarri aproposa da entsaladetan gehitzeko, saltsak prestatzeko edo egositako barazkiak botatzeko, zapore eta krematsutasun handiagoa emateko. Gainera, aguakate-olioa gozogintzan, egosketa motela edo...

Finestra sul Cielo

1OLIGI

Ekilore-hazi olio ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko ekilore hazien olioa. Bai egosteko bai hotza zerbitzatzeko erabil daiteke. Saltsak egiteko ere ezin hobea. Berez aberatsa da gantz-azido poliinsaturatu esentzialetan, hala nola omega 6 eta E bitaminan....

kocomi

CC02

Koko olio birjina ekologikoa 500 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1GOMAL

Gominola algekin BIO

Algekin egindako gomasio naturalaren aldaera, sesamo txigortuan oinarritutako errezeta tradizionalari jarraituz. Zereal edo barazki plateretan zuzenean erabiltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1 GAUTXOAK

gominola 150 gr

Japoniako ongailu tradizional zaporetsua organikoki hazitako sesamo haziekin prestatutakoa, arinki erre eta gatzarekin batera ehoa. Zereal eta barazkien gainean hautseztatzeko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1PESTO

Barazki pesto ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1ELUR-OREINAK

Sagar sagardo ozpin ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko sagar sagardo ozpina %5eko azidotasunarekin. Pasteurizatu gabe botilaratu, bere ezaugarriak guztiz gorde ditzan. Hartzidura naturalaren bidez egina. Entsaladak janzteko aproposa. Iragazkirik gabe. Pasteurizatu gabe.

Finestra sul Cielo

1SALFI

Itsasoko gatz oso fina

Italian (Sizilian) Mediterraneoko herrialdeetan milaka urtez erabilitako metodo tradizionalari jarraituz egindako itsas gatz oso fina. Metodo honek itsasoko ura lurruntzearen alde egiten duten eguzkia eta haizea bezalako elementu naturalak erabiltzen ditu. Eskuz bildu, prozesatu gabe eta tratamendu kimikorik erabili gabe, ezaugarri eta propietate natural guztiak gordetzen dira...

Finestra sul Cielo

1SALGRO

Itsasoko gatz osoa

Italian (Sizilian) Mediterraneoko herrialdeetan milaka urtez erabilitako metodo tradizionalari jarraituz egindako itsas gatz osoa. Metodo honek itsasoko ura lurruntzearen alde egiten duten eguzkia eta haizea bezalako elementu naturalak erabiltzen ditu. Eskuz bildu, prozesatu gabe eta tratamendu kimikorik erabili gabe, ezaugarri eta propietate natural guztiak gordetzen dira...

Finestra sul Cielo

2 GOMA

BIO Gominola 300 gr

Japoniako ongailu tradizional zaporetsua organikoki hazitako sesamo haziekin prestatutakoa, arinki erre eta gatzarekin batera ehoa. 300 gramoko formatuan, zereal eta barazkien gainean hautseztatzeko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

2GOMAL

Gomasio algekin BIO 300 gr

Sesamo txigortuan oinarritutako errezeta tradizionalari jarraituz algekin egindako gomasio naturalaren aldaera. 300 gramoko formatuan, zereal edo barazki plateretan zuzenean erabiltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

2GSALMOA

Himalaiako gatz arrosa lodia

Himalaiako gatz lodia, findu gabekoa eta gehigarririk gabea, duela 250 milioi urte baino gehiago sortu zen itsasoko gordailuak kutsatu gabeko ingurune natural batean lehortzearen ondorioz. Mineral puruetan eta oligoelementuetan aberatsa da, hala nola kaltzioa, burdina, magnesioa eta potasioa. Entsaladak, barazkiak, zopak edo edariak prestatzeko aproposa. ...

Altze Beltza

AN054

Tomate pasata ekologikoa

Ekologikoki hazitako tomate pasata naturala Emilia Romagna inguruko tomate freskoekin egina, eguzkitan heldua, Italiako Mezzano haranean. Zaporetsua eta %100 naturala, bere ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago behar uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontziratzera. Gure jakitegi ezin hobean falta ezin den oinarrizkoa edozein motatako...

Altze Beltza

AN055

BIO tomate birrindua mamiarekin

Tomate xehatua nekazaritza ekologikoko mamiarekin. Bere nutrizio-propietateak gordetzeko, ekoizpen-prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik azken ontzira arte. %100 naturala kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe. Errezeta goxoak prestatzeko aproposa....

Altze Beltza

AN057

Tomate saltsa albahaka BIO

Tomate saltsa aromatikoa albahaka ukitu goxo eta delikatua duen edozein errezetari gehitzeko eta zapore natural eta nahastezina duen saltsaz gozatzeko. %100 organiko eta kalitate handiko osagaiekin egina....

Altze Beltza

AN058

Tomate saltsa ekologikoa barazkiekin

Tomate saltsa barazki zati txikiekin (azenarioa, apioa eta tipula), kontserbatzaile edo koloratzailerik gabeko kalitate goreneko osagaiekin egina. Tomatearen freskotasun eta mantenugai guztiak gordetzeko, ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik azken ontzira arte. Tenperatura baxuan pasteurizatua. Pasta zuzenean gehitzeko edo goxo-goxoak prestatzeko aproposa...

Altze Beltza

AN060

Arrabiata tomate saltsa ekologikoa

Ukitu pikantea duen tomate saltsa %100 osagai naturalekin egina. Ongarri aproposa tonu eta zapore apur bat gehiago duen edozein pasta motari laguntzeko. Kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe....

Altze Beltza

AN065

Zuritutako tomate kontserba ekologikoak

Nekazaritza ekologikoko tomate osoak zurituta. Zapore naturala eta kolore gorri indartsua direla eta, ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontzira arte. Gure jakitegi ezin hobean edozein plater mota prestatzeko falta ezin den oinarrizkoa....

Altze Beltza

AN084

Alkatxofa pesto ekologikoa

Ekologikoki hazitako orburu-pestoa, zapore leun eta delikatua duena. Edozein pasta platerarekin laguntzeko edo benetako delicatessen prestatzeko aproposa. Gourmet produktuen zaleentzat gozamen osasuntsua....

Altze Beltza

AN083

BIO Genoesko pesto albahakarekin

Genovese albahaka, pinuekin eta parmesano gaztaz ondutako baratxuriz egindako saltsa italiar tipikoa. Nahasketa paregabea eta zaporetsua, edozein pasta motarekin konbinatzeko edo hamaiketako eta kanape sofistikatuak prestatzeko....

Altze Beltza

AN085

Pesto gorri ekologikoa

Tomatearen freskotasuna eta parmesano gaztaren benetako usaina dituen pesto gorria. Zapore nahasketa ezin hobea inor axolagabe utziko ez duten plater edo saltsa sofistikatuak sortzeko....

Altze Beltza

AN086

Kuiatxo pesto ekologikoa

Kuiatxo pesto delikatua eta leuna, ekologikoki hazitako osagaiekin egina. Saltsa paregabea altuera handiko plateretarako. Pastari gehitzeko edo crackerekin zabaltzeko aproposa....

Altze Beltza

AN088

BIO oliba beltza pate

Oliba beltz paté sofistikatua zapore biziarekin eta nekazaritza ekologikoarekin. Crackerekin konbinatzeko edo saltsa sofistikatuak sortzeko aproposa. Oliba olioaren maitaleei zuzendutako plazerra....

Altze Beltza

AN223

Boloniako tomate saltsa ekologikoa

Boloniar saltsa tradizional gozoa, Italiako artaldeen %29ko behiarekin, Po deltan hazitako tomateekin eta oliba olio birjina estrarekin egina. Zaporea hobetzen duten azenario, tipula eta espezien nahasketak osatzen dute errezeta. Kolorerik edo azukre erantsirik gabe. Ohiko saltsak baino gantz gutxiagorekin ez baitu txerrikirik....

Altze Beltza

AN241

Tofu vegan pesto ekologikoa

Benetako pesto saltsa italiar jatorriko tofuarekin, genovesa albahaka, pinuekin eta oliba olioarekin. Nahasketa paregabea eta zaporetsua edozein pasta motarekin konbinatzeko edo aperitibo eta kanape sofistikatuak egiteko ezin hobea. Ez dago palma-oliorik, koloratzailerik edo zapore indartzailerik. ...

Altze Beltza

AN239

Barazki-ragout ekologikoa

Barazki-ragout ekologikoarekin egindako barazkiekin eta espelta seitan. Palma oliorik gabeko ongarria, mota guztietako plater beganoetarako aproposa. Pasta, arroz eta lekaleekin konbinatzeko aproposa. Barazki zati txikiekin eta seitan. Azukrerik, koloratzailerik eta zapore indartzailerik gabe....

Altze Beltza

AN255

Tomate zuritu kontserba ekologikoa 2,5 kg

Nekazaritza ekologikoko tomate osoak zurituta. Zapore naturala eta kolore gorri indartsua direla eta, ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontzira arte. Gure jakitegi ezin hobean edozein plater mota prestatzeko falta ezin den oinarrizkoa....

Voelkel

VK027

Iragazi gabeko sagar ozpin organikoa

Sagar sagardo ozpin naturala lainotu hau metodo tradizionalari jarraituz egiten da: Lehenik eta behin, sagarrak prentsatutako zuku naturala hartzitzen da ardo bilakatzeko. Ondoren, sagar sagardo ozpin fin eta pikantea bihurtzen da. Azkenik, iragazi edo pasteurizatu gabe, kontu handiz ontziratzen da, bere propietate guztiak gordez. Entsaladak janzteko eta zaintzeko aproposa...

Finestra sul Cielo

1VIBALMO

Modenako Ozpin Balsamiko Ekologikoa

Modenako ozpin balsamikoa nekazaritza ekologikoko mahatsekin egina. Entsaladei gehitzeko eta aparteko zapore eta krematsutasuna emateko aproposa....