Garbantzuak %100 konpostagarriak

Ref: 1CECI
Kantitatea: 400g
3,50 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Finestra sul Cielo

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-006 AGRICULTURA UE

gogoko_muga gerorako gorde

Txitxirioak dauden lekale nutritiboenetako bat dira, proteina eta zuntzetan oso aberatsak baitira. Erabilera mugagabea ere badute, zopetan, gisatuetan, plateretarako apaingarri gisa edo beste lekale batzuekin konbinatuta. Nekazaritza ekologikotik datozenak, garbantzu irina edo hummus egiteko ere ezin hobeak dira. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Garbanzos*.

Alergenoak:

Puede contener trazas de frutos de cáscara, soja y sésamo.

* nekazaritza ekologikoa

Tiempo de remojo aproximado: 8 horas. Tiempo de cocción aproximado: 80-90 minutos. Envasado de atmósfera protectora. Conservar en lugar fresco, seco y oscuro. Evitar exposición directa a fuentes de luz y calor.

kcal.376
kJ.1585
karbohidratoak54,30
horietatik azukreak3,70
proteina21,80
Gantzak:4,90
horietatik saturatuak0,60
Zuntz dietetikoa13,80
Gatza0,02
Kategoria bereko beste produktu 1:

Finestra sul Cielo

1 MOTELO

Zuritutako dilista gorriak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko dilista gorri zurituak. Exotikoak eta zaporetsuak, lekale mota hauek zereal eta lekaleekin konbinatzeko edo oliba olio birjina estra, soja saltsarekin edo Gomasiorekin ontzeko aproposak dira. Elikadura oso osoko elikagaiak dira, oso zuntzetan aberatsak eta landare-proteinen eduki handia dutenak. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1ELUR-OREINAK

Sagar sagardo ozpin ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko sagar sagardo ozpina %5eko azidotasunarekin. Pasteurizatu gabe botilaratu, bere ezaugarriak guztiz gorde ditzan. Hartzidura naturalaren bidez egina. Entsaladak janzteko aproposa. Iragazkirik gabe. Pasteurizatu gabe.

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1FETRI

gari osoko bitxiak

Nekazaritza ekologikoko gari osoarekin egindako gaileta tradizionalak. Azukre erantsirik gabe, hamaiketakoak, kanapeak prestatzeko edo barazki-pate, guacamole, hummus edo tahiniarekin zabaltzeko aproposak dira. Probatu gure finestra kakao eta hur kremarekin ere! Ahosabaiarentzat gozamena...

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GM013

Glutenik gabeko oloa eta kakao tarta

Glutenik gabeko kakao-olo tarta %100 osagai ekologikoekin egina dago, eta ehundura leun eta belartsua du, kakaoaren gozotasunarekin eta oloaren zapore bereizgarriarekin. Familia osoarentzako aproposa da gosaltzeko edo mokadu gisa. Gozatu glutenik gabeko olozko tarta goxo hau kakaoarekin.

Altze Beltza

AN055

BIO tomate birrindua mamiarekin

Tomate xehatua nekazaritza ekologikoko mamiarekin. Bere nutrizio-propietateak gordetzeko, ekoizpen-prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik azken ontzira arte. %100 naturala kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe. Errezeta goxoak prestatzeko aproposa....

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1CURCU

Turmeric hauts organikoa

Kolore laranja eta usain indartsua duen sukaldaritzako espezia, barazki-platerak, zerealak, menestra beganoak, arroz-platerak, etab. Medikuntza Ayurvedikoan, turmeric urdaileko babesgarritzat eta antiinflamatorio naturaltzat hartu da propietate antioxidatzaile amaigabeekin. Orain beirazko ontzian.

Baliteke interesa izatea ere
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1 AURPEGIA

Garbantzu irina

Garbantzu irina, zuntz-eduki handiagatik eta zerealetan aberatsa den osaeragatik. Edozein errezeta gozoa edo gazia egiteko aproposa....

Finestra sul Cielo

1 MOTELO

Zuritutako dilista gorriak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko dilista gorri zurituak. Exotikoak eta zaporetsuak, lekale mota hauek zereal eta lekaleekin konbinatzeko edo oliba olio birjina estra, soja saltsarekin edo Gomasiorekin ontzeko aproposak dira. Elikadura oso osoko elikagaiak dira, oso zuntzetan aberatsak eta landare-proteinen eduki handia dutenak. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!