te makrobiotikoa

Descubre los mejores tés para complementar tu dieta macrobiótica, como el té kukicha, té bancha o té matcha, cultivados y elaborados mediante el método tradicional.

Tés Macrobióticos: Kukicha, Bancha, Sencha y más | Compra Online |

Finestra sul Cielo

1PARTIDUA

Matcha te organikoa %100 plastikorik gabe

Japoniako te tradizional eta hautatua Japoniako te zeremonian erabiltzen da, baita hainbat postre, edari edo plater prestatzeko ere. Zapore gozoaren eta ukitu mingotsa apur batekin konbinatutako te berde hauts gisa bereizten da. Egiten den landareak itzalean hazten dira eta hostoak eskuz jasotzen dira, beraz, ohiko te berdea baino askoz aminoazido gehiago ditu...

Finestra sul Cielo

3KUKI

Kukicha tea errea 1 kg

Uji eskualdean hazitako hiru urteko te berde errea, mendeetan zehar Japoniako te ospetsuena ekoitzi duena. Inguru honetan, Nagata familiak lantzen ditu, gaur egun oraindik modu tradizionalean, Kukicha te bikaina egiteko erabiltzen ziren landareak....

Finestra sul Cielo

1TEVE

Te berdea iragazkia 25 poltsatan

Txinako Dazhang Shan te berdea ekoizpen ekologikoaren harribitxia da. Jiangxi Parke Nazionalaren bihotzean hazten da, 1.500 metroko altueran dagoena. Zapore sotilarekin eta usain fresko eta biziarekin, ekialdeko kulturan antzinatik gorputzerako eta adimenaren argitasunerako ezinbesteko edaritzat hartzen da....

Finestra sul Cielo

1TEKU

Kukicha tea iragazkian

Uji eskualdean hazitako hiru urteko te berdea, mendeetan zehar Japoniako te ospetsuena ekoitzi duena. Inguru honetan, Nagata familiak lantzen ditu, gaur egun oraindik modu tradizionalean, Kukicha te bikaina egiteko erabiltzen ziren landareak....

Finestra sul Cielo

1KUKI

Kukicha te organikoa %100 plastikorik gabe

Uji eskualdean hazitako hiru urteko te berdea, mendeetan zehar Japoniako te ospetsuena ekoitzi duena. Eremu horretan hazten dira euren Kukicha te bikaina egiteko erabiltzen ziren landareak, gaur egun oraindik era tradizionalean....

Finestra sul Cielo

1 AUTOBUSA

Sencha tea iragazkietan

Sencha tea Uji eskualdean egindako iragazkietan, non Japoniako te ospetsuena ekoizten den. Eskualde honetan, Nagata familiak, metodo tradizionalari jarraituz, te hau egiteko erabiltzen diren hostoak lantzen ditu. Bere elaborazio prozesu delikatuak zapore arina eta freskoa bermatzen du, nahastezina eta hartzitutako teen zaporetik oso ezberdina....