Grattino bio 75g

Ref: FERM008
Cantidad: 75 g
5,45 €
Zergak barne
Zenbatekoa
Agortuta
  • organikoa
  • beganoa
Casa del Fermentino

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

IT-BIO-009

gogoko_muga gerorako gorde

Grattino es un queso rallado vegano hecho con anacardos y nueces de macadamia. Una perfecta y decilicosa combinación para dar ese toque extra a todos tus platos de pasta.

Anacardos* 75,5%, nueces macadamia* 18,9%, agua, sal, especias*, fermentos lácticos. *de agricultura ecológica.

Alergenoak:

Contiene frutos de cáscara. Puede contener trazas de cacahuete.

* nekazaritza ekologikoa

Conservar en frigorífico entre 0°C y +8°C.

kcal648
kJ2683
gantzak56
Horietatik saturatuak10
karbohidratoak14
horietatik azukreak1,6
Zuntz dietetikoa4,1
proteina20
Gatza1,9
Kategoria bereko beste 6 produktu:

machandel

MC012

Sauerkraut BIO Demeter

Sauerkraut-ak hainbat propietate ditu gure gorputzerako: sistema immunologikoa indartzen du, hantura maila murrizten du eta digestio-nahasteak hobetzen ditu, baita A, B1, B2 eta C bitaminak ematen ditu. Nekazaritza ekologiko eta biodinamikoko osagaiekin egina eta Demeter zigiluarekin ziurtatua. Dieta begano eta glutenik gabeko baterako egokia.

Germinala

GMF015

Hummus remolacha sin gluten BIO

Erremolatxa hummus osagai %100 natural eta ekologikoekin egina. Hummus berezia, garbantzuak berhidratatzen baitira lekalearen digestioa errazteko. Horrez gain, oliba olio estrarekin bakarrik egiten da. Glutenik gabeko ziurtagiria eta %100 beganoa. Hainbat kolore eta zapore nahi duzun moduan bustitzeko!

bizia

VI021

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo con Guindilla BIO

El cacao más selecto de la variedad procedente principalmente de pequeñas cooperativas agrícolas, confiere a este chocolate un aroma incomparable. Además, la guindilla seca le aporta un toque de picante intenso. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

iChoc

IC005

White Nougat Crisp - Chocolate blanco vegano con praliné y crocante de avellana FAIRTRADE

Este sabor, que en su día fue revolucionario, es hoy uno de los favoritos de muchos veganos aficionados al chocolate de todo el mundo. Un praliné de chocolate blanco y avellana con un crujiente crocante también de avellana. Aviso a navegantes: ¡es tremendamente adictivo! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

bizia

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Biolu

BL027

Perkarbonato-orbanak kentzeko ontziak, arropa eta zorua BIO 15kg

Zuritzeko gehigarria, orbanak kentzeko eta oxigeno naturalean oinarritutako desinfektatzailea arropa zuri eta koloretsuetarako. Orain solte formatuan, zure ontzia bete dezazun eta horrela plastikoaren kontsumoa saihesteko. Eskuak eta makina garbitzeko detergentearen gehigarri gisa erabiltzen da. Erabat biodegradagarria. Garbiketan zehar, 30°C-tik hasita, zuriz zein kolorez tindatzen duen oxigeno aktiboa garatzen du. Ur epeletan disolbatuta, lixibaren ordezko natural gisa erabil daiteke etxeko gainazal guztiak desinfektatzeko. Orbanak kentzeko eta pixoihal garbigarriak bustitzeko bikaina, ez du zuntzen iragazgaitza kaltetzen.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Casa del Fermentino

FERM009

Camelia bio 100g

Camelia con sus delicadas materia primas, los anacardos y las nueces de macadamia, y con su corteza blanquísima y compacta, adquiere características organolépticas inconfundibles. Para tus ocasiones especiales: una experiencia de sabor única y 100% vegetal que te enamorará. Apta para una dieta vegana.

Casa del Fermentino

FERM010

Buvé alternativa vegana a la mantequilla bio 125g

Buvé es la alternativa vegetal de alta calidad a la mantequilla. Hecha a base de anacardos, aceite de coco, agua y sal. Ingredientes 100% ecológicos. Apto para una dieta vegana.

Moulin du Pivert

LMP005

Txokolate ekologiko betetako cookieak

Txokolate beltz hutsez betetako gaileta kurruskari eta zaporetsuak gozoki osasuntsuen zaleei zuzenduta. Osagai %100 ekologikoekin egina, palma oliorik gabe eta arrautzarik gabe. Frantziako 1. ahosabaiarentzat gozoa formatu indibidual egokian aurkeztua, nahi duzun lekura eramateko....

iChoc

IC005

White Nougat Crisp - Chocolate blanco vegano con praliné y crocante de avellana FAIRTRADE

Este sabor, que en su día fue revolucionario, es hoy uno de los favoritos de muchos veganos aficionados al chocolate de todo el mundo. Un praliné de chocolate blanco y avellana con un crujiente crocante también de avellana. Aviso a navegantes: ¡es tremendamente adictivo! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GMF003

Glutenik gabeko txitxirioa eta tomate lehorreko hanburgesa ekologikoa

Garbantzu eta tomate lehortutako hanburgesak %100 osagai ekologikoekin eginak dira eta garbantzu zapore bizi eta berezia dute. Lekale hau proteina begetalen iturria da, zuntz, burdina, potasio eta kaltzio aberatsa baita. Emaitza: plater goxoa, beganoa eta glutenik gabekoa, jateko prest dagoen bi pakete erosoan aurkeztua....

Casa Grande de Xanceda

XANCE007

Queso crema ecológico alto en proteina 175g (cja 6 uds)

Nuestro queso cremoso alto en proteína se elabora con la leche fresca y ecológica de nuestras vacas que salen a pastar todos los días.  No contiene ni leche en polvo, ni nata añadida, ni colorantes o conservantes artificiales. Este queso cremoso tiene el 10,5% de proteína, pero además solo tiene un 13%mg ¡la mitad de grasa que los quesos cremosos tradicionales!  Ideal para consumir en cualquier momento del día, ¡con acompañantes dulces o salados! Para desayunar, para comer, para hacer apertitivos, para repostería, para cocinar... ¡mmhhh! Además es ideal para los más peques porque ¡no contiene azúcar añadido!