Finestra sul Cielo
1VIBALMO
Modenako Ozpin Balsamiko Ekologikoa
Modenako ozpin balsamikoa nekazaritza ekologikoko mahatsekin egina. Entsaladei gehitzeko eta aparteko zapore eta krematsutasuna emateko aproposa....
Este vinagre de manzana, naturalmente turbio, se elabora siguiendo el método tradicional: Primero, el zumo natural procedente del prensado de las manzanas es fermentado para convertirlo en vino. Después, se transforma en vinagre de manzana fino y picante. Por último, sin filtrar ni pasteurizar, se envasa cuidadosamente, conservando todas sus propiedades. Ideal para aliñar ensaladas y para el cuidado diario natural del cuerpo. Todos los ingredientes utilizados son libres de organismos genéticamente modificados y proceden de agricultura ecológica.
Vinagre de manzana sin filtrar*º. º demeter. 5% acidez.
Agitar antes de su uso para diluir los posos naturales que se acumulan en el fondo. Conservar en lugar fresco y seco.
Finestra sul Cielo
1VIBALMO
Modenako ozpin balsamikoa nekazaritza ekologikoko mahatsekin egina. Entsaladei gehitzeko eta aparteko zapore eta krematsutasuna emateko aproposa....
Finestra sul Cielo
1ELUR-OREINAK
Nekazaritza ekologikoko sagar sagardo ozpina %5eko azidotasunarekin. Pasteurizatu gabe botilaratu, bere ezaugarriak guztiz gorde ditzan. Hartzidura naturalaren bidez egina. Entsaladak janzteko aproposa. Iragazkirik gabe. Pasteurizatu gabe.
bizia
VI039
Esne-txokolate onena espresso kafe krema bikain batez eta biscotti zati kurruskariz betea. La dolce vitaren zaporea eramateko edo etxean gozatzeko. BIO, plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Finestra sul Cielo
1PUFRA
Tenperatura baxuan egositako fruitu ekologikoarekin egindako sagar eta marrubi purea bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa lortzeko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....
Finestra sul Cielo
1RIRO
Arroz marroi gorri basatia, nekazaritza ekologikokoa, ezin hobea da errezeta exotikoak prestatzeko edo plater mota askoren apaingarri gisa. Ezin hobea da oliba-olio birjina estra, Gomasio edo soja-saltsa bezalako edozein ongailurekin konbinatzeko eta basmati arroz zuriarekin, basmati arroz osoarekin eta...
Finestra sul Cielo
1GOMAL
Algekin egindako gomasio naturalaren aldaera, sesamo txigortuan oinarritutako errezeta tradizionalari jarraituz. Zereal edo barazki plateretan zuzenean erabiltzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1 ARRAINA
Nekazaritza ekologikoko garbantzu penne goxoak. Zuntz eta proteina eduki handiarekin, garbantzu-pasta hau karbohidrato konplexuen iturria da, eta energia modu etengabe eta iraunkorrean askatzen du. Aukera erraza, osasungarria eta harrigarria fruitu lehorren saltsarekin, barazki frijituarekin edo tofu eta alg nahasketa batekin laguntzeko. Beganoentzat egokia. ...
Finestra sul Cielo
1TEVEBO
Te berdea 500 ml-ko botila batean. mahats zukuarekin gozotua eta Glutenik Gabeko ziurtagiria. Zurrutada organiko freskoa egarria asetzeko edo otorduen artean hartzeko. Barietate desberdinak aukeran: Kukicha (teinarik gabe), te berdea, limoia eta mertxika. ...