Gominola algekin BIO
Variación del gomasio natural elaborada con algas marinas siguiendo la receta tradicional basada en sésamo tostado. Ideal para utilizar directamente sobre platos de cereales o verduras.
semillas de sésamo* (91,5%), sal rosa del Himalaya, copos de alga nori (3%), alga kombu en polvo (1,5%).
Puede contener gluten, soja, frutos de cáscara, crustáceos, pescado y moluscos.
Leku fresko eta lehor batean gorde.
kcal. | 585 |
---|---|
kJ. | 2415 |
karbohidratoak | 0,50 |
horietatik azukreak | 0,50 |
proteina | 21 |
Gantzak: | 52,70 |
horietatik saturatuak | 7,80 |
Zuntz dietetikoa | 13,50 |
Gatza | 4,20 |
Finestra sul Cielo
2 GOMA
BIO Gominola 300 gr
Japoniako ongailu tradizional zaporetsua organikoki hazitako sesamo haziekin prestatutakoa, arinki erre eta gatzarekin batera ehoa. 300 gramoko formatuan, zereal eta barazkien gainean hautseztatzeko aproposa. ...
bizia
VI005
Txokolate beltza %60 Mazapan eta Amaretto BIOarekin
Mazapanarekin txokolate zaleentzat gozamena. Bere mazapana, ezti eta almendra ekologikoz soilik egina eta benetako amarettoz hobetua, txokolate iluneko estaldurarekin (%60 kakaoa) urtzen da artelan paregabean. Plastikorik gabekoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
bizia
VI034
Txokolate beltza %75 Panama Flor de Sal de Mallorca BIOarekin
Gatz ukitu bereizgarriarekin, Panamako %75 kakaoarekin duen txokolate beltz honek Mallorcako Es Trenc hondartza birjinera eramaten zaitu. Leku paregabe honetatik, itsas gatz bikain bat ateratzen da eskuz, inguruko gatzagetan kristal ederrak osatuz loratzen dena. Panamako kakao ekologikoaren eduki handia, oso aromatikoa, eta koko azukrearen karamelu eta malta notek zapore joko interesgarria sortzen dute. % 75 kakaoa, intentsitate moderatua duten txokolate beltzaren zaleentzat. BIO, plastikorik gabekoa, beganoa eta Rainforest ziurtagiria duena.
Finestra sul Cielo
1PAUMA
Ernetutako gari-ogi berezia mahaspasekin, almendrarekin eta datilekin
Gari-ogia kimatua mahaspasekin, datilekin eta almendrarekin. Legamirik edo irinik gabe eta nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina. Gantz-eduki gutxikoa. Ogi tradizionalaren ordez edo gosaltzeko aproposa. Produktu pasteurizatua....
Lerdenagoa
SLE06
Aingeru ile konjac pasta
Konjac organikoarekin egindako Slendier aingeru ilearen pasta original eta goxoa. Jatorri japoniarra duen barazki hau milaka urtez erabili izan zen japoniarren otordu nagusien lagungarri gisa, eduki kaloriko gutxigatik. Prestatzeko plater arina eta azkarra, sasoiko barazki salda batekin nahasteko aproposa. Horrez gain, glutenik gabeko ziurtagiria du eta egokia da ...
Finestra sul Cielo
1 DAMUTU
Buckwheat penne ekologikoa
Nekazaritza ekologikoko aladarra penne. Mineralak, antioxidatzaileak eta zuntz asko dituen zereala, osasunerako oso onuragarria. Benetako pasta %100 italiarra aproposa edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. Gluten gabeko....
Voelkel
VK009
Sagar eta azenario zukua Demeter BIO
Fruta eta barazki zuku goxoa, azenarioen usaina eta sagar mamiaren gozotasuna uztartzen dituena. A probitaminan aberatsa den edari freskagarria. Eguneko edozein ordutarako osagarri aproposa! Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak dira eta nekazaritza ekologikotik datoz, eskualdeko laborantzari lagunduz....
Finestra sul Cielo
1 GAUTXOAK
gominola 150 gr
Japoniako ongailu tradizional zaporetsua organikoki hazitako sesamo haziekin prestatutakoa, arinki erre eta gatzarekin batera ehoa. Zereal eta barazkien gainean hautseztatzeko aproposa. ...
Finestra sul Cielo
2GOMAL
Gomasio algekin BIO 300 gr
Sesamo txigortuan oinarritutako errezeta tradizionalari jarraituz algekin egindako gomasio naturalaren aldaera. 300 gramoko formatuan, zereal edo barazki plateretan zuzenean erabiltzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
2 GOMA
BIO Gominola 300 gr
Japoniako ongailu tradizional zaporetsua organikoki hazitako sesamo haziekin prestatutakoa, arinki erre eta gatzarekin batera ehoa. 300 gramoko formatuan, zereal eta barazkien gainean hautseztatzeko aproposa. ...