aladarra gosaria

Erref: errezeta_92

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Gosaria

Mota

Poridge

Kategoria

Osagaiak

  • 1 vaso de trigo sarraceno en grano
  • Bebida vegetal de arroz ecológica
  • Ralladura de 1 limón
  • Canela en polvo
  • 1/2 vaina de vainilla abierta por la mitad
  • Itsasoko gatza

Urratsak

1. La noche antes lavar el trigo sarraceno, ponerlo en una cazuela junto con 2 vasos de agua, 1/2 vaina de vainilla y una pizca de sal. Llevarlo a ebullición y cocer tapado durante 20 minutos a fuego mínimo.

2. Raspar el contenido de la vainilla (los puntitos negros) y mezclarlo bien.

3. Mezclarlo con la canela, la ralladura de limón y la leche vegetal.

4. Guardarlo en un bote o recipiente de cristal toda la noche, dentro o fuera de la nevera.

5. Al dia siguiente ya se puede tomar.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1SARA

%100 konpostagarria aladarra

La Finestra sul Cielo-ko Buckwheat oso aberatsa da mantenugaietan eta zapore nahastezina du. Gainera, ekologikoki hazten da eta atmosfera babestuan ontziratzen da produktuaren mantenugaiak hobeto kontserbatzeko. Aproposa da dastatzeko oliba olio birjina estra, soja saltsa edo Gomasio beste ongailu batzuen artean....

Finestra sul Cielo

1BERI

arroz edaria

Landare-oinarritutako arroz edari bikaina azukre erantsirik gabe. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Italiako arroz ekologikoaren ale osoekin egina. Glutenik gabeko behi esnearen alternatiba.

Kategoria bereko beste 6 produktu: