puffy mochi ziztadak

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

15 minutu

Prestaketa

Postrea

Mota

Postrea

Kategoria

Osagaiak

1 paquete de genmai mochi bio

1 bote de crema de avellanas y cacao vegana 

Urratsak

1. Corta cada mochi por la mitad, así obtendrás 8 mochis pequeños. Ponlos en una bandeja de horno forrada con papel vegetal y mete al horno precalentado a 200°C durante 10 minutos o hasta que se hayan hinchado.

2. Saca del horno y espera a se enfríen un poco. Haz un agujero en los mochis y rellénalos con la crema de avellanas y cacao.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperas cdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1GMOCHI

Bio Genmai Mochi

Arroz gozoarekin egindako roll japoniar tradizionala, zopak gehitzeko, frijituak jateko edo postreak egiteko aproposa. Prestatzeko, egosi minutu batzuk labean edo zartaginean puzten dela ikusi arte. ...

Finestra sul Cielo

1CREMCAO

Hur eta kakao krema vegan ekologikoa

Hur krema benetako hurrekin? Ezagutu La Finestra sul Cielo-ren kakao krema berria, %60 hur ekologikoarekin, koko-loreen nektar azukrearekin eta kakao hauts hutsarekin egina. Ahosabairako gozamena, esne arrastorik gabe eta %100 ekologikoa. Aukerarik onena igandeko krepeak, arratsalde erdiko ogitartekoak zabaltzeko edo postrerik goxoenak prestatzeko. Inor ez bezalako krematsua eta ezkutatzeko ezer gabe. Beirazko botila.

Kategoria bereko beste 6 produktu:
Baliteke interesa izatea ere

Finestra sul Cielo

1TELIBO

botilaratu limoi tea

Limoi tea 500 ml-ko botila batean. mahats zukuarekin gozotua eta Glutenik Gabeko ziurtagiria. Zurrutada organiko freskoa egarria asetzeko edo otorduen artean hartzeko. Barietate desberdinak aukeran: Kukicha (teinarik gabekoa), te berdea, limoia eta mertxika....

Precio base -50%

Finestra sul Cielo

1TEPEBO

melokotoi-te botilaratua

Mertxika-tea 500 ml-ko botila batean. mahats zukuarekin gozotua eta Glutenik Gabeko ziurtagiria. Zurrutada organiko freskoa egarria asetzeko edo otorduen artean hartzeko. Barietate desberdinak aukeran: Kukicha (teinarik gabe), te berdea, limoia eta mertxika. ...