Arroz basmati a los cuatro aromas

Ref: receta_143

Erraza

Zailtasuna

25 minutu

Prestaketa

Lehenengo ikastaroa

Mota

Zerealak

Kategoria

Osagaiak

  • 2 cebollas cortadas a cuadraditos finos
  • ½ diente de ajo
  • Aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • 1 vaso de arroz basmati integral
  • 2 vasos de caldo de verduras o agua con 1 pastilla de caldo de verduras
  • 30 g anacardos tostados
  • 30 g pasas de corinto hidratadas
  • Piel de limón rallada
  • 10 hebras de azafrán
  • Sal al gusto

Urratsak

1.Rehogar la cebolla con el aceite de oliva hasta que esté muy cocido para que no tome nada de color.

2.Añadir el ajo, rehogar y reservar. Rehogar el arroz con el sofrito que hemos reservado. Añadir el caldo caliente y condimentar al gusto.

3.Añadir los anacardos tostados, las pasas, la piel de limón y el azafrán. Cocer tapado al horno a 180 Cº durante 35 min.

4.Pasado este tiempo, sacar del horno y dejar reposar 5 minutos antes de servir. 

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1BASMA

Arroz basmati %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko basmati arroza aproposa errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat plateretarako apaingarri gisa. Ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

Kategoria bereko beste 6 produktu: