Glutenik gabeko marrubi irabiatua

Ref: receta_168

Erraza

Zailtasuna

10 minutu

Prestaketa

Postrea

Mota

Irabiatua

Kategoria

Osagaiak

(Para 1 batido)

 

  • 1 vaso de bebida de avena sin gluten
  • 5 o 6 fresas
  • 3 cucharadas de copos de Quinua Real
  • 3 cucharadas de harina de almendras
  • 2 o 3 dátiles
  • 1 pizca de vainilla en polvo
  • 3 o 4 almendras peladas
  • Moras, arándanos y bayas rojas para decorar

Urratsak

1. Cortar las fresas y ponerlas en una batidora. Añadir la bebida de avena sin gluten y triturar.

2. Incorporar los dátiles, los copos de Quinua Real y la harina de almendras. Triturar de nuevo.

3. Añadir una pizca de vainilla en polvo y volver a batir.

4. Picar las almendras y ponerlas encima del batido.

5. Decorar con moras, arándanos y bayas rojas como topping.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Glutenik gabeko olo edaria iturriko urarekin egina, azukre erantsirik gabe eta %100 begetala. Alemaniako iparraldean glutenik gabeko olo mota batekin ekoizten da. Digerigarritasun handia eta proteina-eduki handia ditu ezaugarri. Barazkijaleentzat eta beganoentzat ere egokia da. Produktu paregabea merkatuan, glutearekiko intolerantzia duen kontsumitzaileari zuzendua....

Errege Quinoa

QR008

Quinoa maluta ekologikoak %100 plastikorik gabe

Royal quinoa malutak barazki edari batekin gosaltzeko aproposa, pure eta zopetan edo pastel-oinarri gisa gehitzeko. Glutenik gabeko eta saponinarik gabeko ziurtagiria dute. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.

Kategoria bereko beste 6 produktu: