Hojicha lattea

Erref.: errezeta_96

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

Edaria

Mota

Edaria

Kategoria

Osagaiak

  • 100ml agua 
  • 1 cucharada de té hojicha
  • 150ml de bebida vegetal
  • Canela al gusto

Urratsak

1. Ponemos a hervir  100 ml de agua por persona. Una vez que rompa el hervor bajar el fuego y añadir una cucharada de hojas de té hojicha por persona.

2.Dejar reposar durante 5 minutos

3.En otro cazo poner la bebida vegetal a calentar sin que llegue a hervir.

4.Llenar un cuarto o media taza con el té hojicha y rellenar la otra mitad con la bebida vegetal.

5.Se puede endulzar con endulzante natural o añadir un poco de canela. 

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1HOJI

Hojicha te organikoa %100 plastikorik gabe

Japoniako te ospetsuena ekoizten den Uji eskualdean, Bancha tea egiteko erabiltzen diren hostoak lantzen dira oraindik, metodo tradizionalari jarraituz. Hojicha hartzitu gabeko hostoekin prestatzen da eta su bizian arinki errea. Bere elaborazio-prozesu zainduak zapore fin eta leuna ematen dio te mota honi, otorduen aurretik, bitartean edo ondoren aproposa.

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Kategoria bereko beste 6 produktu: