Gabonetako seitan hostorea

Erref.: errezeta_310

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Plato principal

Mota

Gabonak

Kategoria

Osagaiak

1 paquete de seitán

150 g de setas mixtas frescas

Itsasoko gatza

1/2 cebolla morada

1 baratxuri ale

oliba olio birjina estra

1/2 vaso de vino blanco

1 puñado de nueces

1/4 de coliflor

Masa de hojaldre

Pate de setas

Semillas de sésamo para decorar

Salsa shoyu

Romero fresco y laurel 

Urratsak

1. En un mixer troceamos el seitán y las nueces y reservamos.

2. Picamos la cebolla y el ajo junto con el romero.

3. Troceamos las setas y la coliflor.

4. En una sartén con dos cucharadas de aceite, sofreímos la cebolla con el ajo. Incorporamos las setas, la coliflor las nueces y una hoja de laurel.

5. Mezclamos bien todo y cocinamos unos 5 minutos.

6. Incorporamos el seitán y el shoyu y cocinamos 10 minutos más.

7. Extendemos la masa del hojaldre y pintamos el centro de la masa con el paté de setas.

8. Añadimos el relleno en el centro de la masa y cerramos el rollo, doblando la masa hacia el centro.

9.Perforamos con un tenedor la superficie del rollo y decoramos con semillas de sésamo.

10.Horneamos a 180 grados durante unos 25-30 minutos. Servir con verdura asada y salsa agridulce glaseada.

11. Para hacer la salsa glaseada: Mezclamos 2 cucharadas de shoyu 1 cucharada de concentrado de manzana, 1 cucharada de agua, una cucharada de aceite y 1/2 cucharita de maicena y cocinamos hasta que se espese.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1SEITAN01

Seitan natural ekologikoa

Garitik egindako janaria. Proteina begetal ugari eta gantz gutxi dituenez, seitan naturala produktu aproposa da animalia proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta ehundura paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik. Pertsona beganoentzat egokia....

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1SESANE

Sesamo beltza BIO %100 konpostagarria

Sesamo beltz organikoa, kaltzio, gantz-azido, proteina eta zuntzetan aberatsa. Sesamo zuria baino zapore biziago eta aromatikoagoa duena, sesamo beltza aproposa da edozein plater aberasteko edo ogi eta gailetei gehitzeko. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Kategoria bereko beste 6 produktu: