Paté de azukis

Ref: receta_202

Erraza

Zailtasuna

90 minutu

Prestaketa

Hamaiketakoa

Mota

Paté

Kategoria

Osagaiak

  • 1 taza de azukis
  • ½ tira de alga kombu
  • 2 cebolletas picaditas
  • 3 zanahorias picaditas
  • 2 tiras de apio cortado fino
  • 1 cucharada pequeña de mugi miso
  • 1 cucharadita pequeña de tahin blanco
  • Cilantroa

Urratsak

1. Cocer las azukis, previamente remojadas, con el alga kombu en una olla a presión durante 1 hora.

2. Colar. Reservar el caldo para utilizarlo como bebida medicinal.

3. Saltear las cebollas con aceite y una pizca de sal durante 10 minutos.Añadir las zanahorias y el apio y seguir salteando hasta que estén tiernos, unos 15 minutos más.

4. Mezclar las azukis con las verduras, añadir el miso, el tahini y hacer puré.

5. Añadir el cilantro picadito fino.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1AZU

Azukiak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko azukiak, zuntz eta proteina eduki handikoak. Edozein plater edo ontzeko aproposa oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin dastatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Sunita

1SUNI

Sunni Tahini 340 gr

Tahini sesamoa ehotze soiletik lortzen den krema bat da eta, beraz, hazi honen nutrizio-aberastasun guztia dauka. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Era berean, aproposa da platera zuzenean gehitzeko, bakarrik edo beste osagai batzuekin kontsumitzeko, edo ogi edo puztutako zereal krepeetan zabaltzeko. Saiatu osagai gozo eta gaziekin nahasten, hala nola gatza...

Finestra sul Cielo

1KOMBU

BIO Kombu alga deshidratatua

Kombu alga, berde iluna eta koherentziaz gogorra, Hokkaido iparraldeko itsasoan hazten da eta ezin hobea da barazki gisatua, tofu edo seitan gehitzeko. Barazkiak prestatzeko ere aproposak dira. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera 5 gramo alga gordina pertsonako astean da....

Kategoria bereko beste 6 produktu: