Pizza beganoa seitanarekin

Erref.: errezeta_231

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

Pizza

Mota

Proteina begetala

Kategoria

Osagaiak

1 paquete de seitán

2 c.s. shoyu

1 c.s. Aove

1 c.p. ajo granulado

piperbeltza dastatzeko

½ taza de salsa de tomate

½ calabacín cortado en lonchas

4 champiñones laminados

8 tomates cherry partidos por la mitad

Albahaca fresca

Queso vegano o al gusto

½ cebolla roja

1 base de pizza integral de espelta 

Urratsak

1.Cortamos el seitán en trozos y lo marinamos con el shoyu, el aceite, el ajo granulado y la pimienta durante unos 10 minutos.

2.Podemos cocinar el seitán en una sartén, o ponerlo en una bandeja de horno con su marinado y hornearlo unos 10 minutos a 180 grados. Reservamos

3.Cortamos los tomates, los champiñones, el calabacín y la cebolla y reservamos.

4.Ponemos dos cucharadas de salsa de tomate en la base de la pizza y decoramos con los demás ingredientes. Cubrimos con el queso y unas hojas de albahaca y horneamos a 200 grados unos 15-20 minutos.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga Guardar para más tarde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1SEITAN01

Seitan natural ekologikoa

Garitik egindako janaria. Proteina begetal ugari eta gantz gutxi dituenez, seitan naturala produktu aproposa da animalia proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta ehundura paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik. Pertsona beganoentzat egokia....

Finestra sul Cielo

1PIZFA

Espelta integraleko pizza oinarria (2 oinarri)

Nekazaritza ekologikoko %100 espelta irin integralarekin egindako bi pizza base. Ebakitako barazki, oliba eta abarrekin konbinatzeko. ...

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Vivibio

VBIO502

Tomate pasata ekologikoa

Tomate saltsa natural gozoa kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe, kalitate goreneko tomate ekologikoekin eta azukre erantsirik gabe. Ideala pizzak prestatzeko, gisatuak, pasta, arroz platerak gehitzeko edo hainbat saltsa prestatzeko. Zure jakitegian falta ezin den oinarrizkoa. Gluten gabeko...

Kategoria bereko beste 6 produktu: