Finestra sul Cielo
1AGAR
Alga ateratzeko agar-agar-zerrendak - %100 konpostagarriak
Agar-agar alga ezin hobea da budinak, postreak eta gelatina loditzeko eta makila, maluta edo tira moduan aurki daitezke....
Erraza
Zailtasuna40 minutu
PrestaketaPostrea
MotaGelatina
Kategoria4 taza de zumo de sandía
1 pizca de sal
15 gramos de alga agar agar
3 cucharadas de sirope de arroz
Menta fresca
1. Hierve todos los ingredientes durante 10 minutos sin tapa y a fuego lento.
2. Vierte en los moldes, corona con un poco de menta fresca picada y deja enfriar hasta que se solidifique.
Finestra sul Cielo
1AGAR
Agar-agar alga ezin hobea da budinak, postreak eta gelatina loditzeko eta makila, maluta edo tira moduan aurki daitezke....
Finestra sul Cielo
1MARIZ
Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....