Arroz eta garbantzu hanburgesa mango txutneyarekin

Ref: receta_87

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Bigarrena

Mota

Proteina begetala

Kategoria

Osagaiak

  • Para las hamburguesas
  • 1 taza de arroz integral redondo cocido
  • 200gr de garbanzos cocidos
  • 2 dientes de ajo
  • ½ tipula
  • ¼ de pimiento rojo
  • ½ calabacín
  • Cilantroa
  • Harina de garbanzo
  • Polenta
  •  

  • Para el chutney
  • 1 mango
  • Jengibrea
  • 1 cucharada de Agave
  • Sagar ozpina

Urratsak

1. Picar la cebolla, el ajo, el pimiento, rallar el calabacín y pocharlo todo en la sartén.

2. Triturar los garbanzos, añadir el arroz, las verduras y el cilantro picado al gusto.

3. Corregir de sal y dar forma a las hamburguesas.

4. Para rebozar las hamburguesas mezclar 3 cucharadas de harina de garbanzo con agua hasta tener una textura de huevo batido un poco más espeso y sazonar.

5. Rebozar las hamburguesas por la mezcla de huevo y luego por la polenta. Cocinarlas a la plancha.

6. Para elaborar el chutney, pelar y trocear el mango, rallar un trocito de jengibre y ponerlo en un cazo junto con una cucharada de agave. Reducir a baja temperatura hasta obtener una textura de mermelada. Añadir vinagre de manzana en función de lo agridulce que queramos el chutney.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1 IZENA

arroz marroi biribila

Nekazaritza ekologikoko arroz marroi biribila, barietate desberdinetako arroz italiar sorta oso batean sartuta: marroia, zuria, biribila, luzea, oihanekoa, beltza eta thailandiar aromatikoa. Ezin hobea edozein ongailurekin konbinatzeko....

Finestra sul Cielo

1CECI

Garbantzuak %100 konpostagarriak

Txitxirioak dauden lekale nutritiboenetako bat dira, proteina eta zuntzetan oso aberatsak baitira. Erabilera mugagabea ere badute, zopetan, gisatuetan, plateretarako apaingarri gisa edo beste lekale batzuekin konbinatuta. Nekazaritza ekologikotik datozenak, garbantzu irina edo hummus egiteko ere ezin hobeak dira. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1 AURPEGIA

Garbantzu irina

Garbantzu irina, zuntz-eduki handiagatik eta zerealetan aberatsa den osaeragatik. Edozein errezeta gozoa edo gazia egiteko aproposa....

Finestra sul Cielo

1POLISTA

berehalako polenta

Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1ZEP

Jengibre hauts ekologikoa

Jengibrearen sustrai lehorretatik eta ehotik ateratako ongailu aromatikoa. Gozokiak, gingerbread, cookieak aromatizatzeko edo teari gehitzeko aproposa. Beirazko ontzian. %100 ekologikoa.

Finestra sul Cielo

1ELUR-OREINAK

Sagar sagardo ozpin ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko sagar sagardo ozpina %5eko azidotasunarekin. Pasteurizatu gabe botilaratu, bere ezaugarriak guztiz gorde ditzan. Hartzidura naturalaren bidez egina. Entsaladak janzteko aproposa. Iragazkirik gabe. Pasteurizatu gabe.

Kategoria bereko beste 6 produktu: