Tortitas de boniato

Erref.: errezeta_100

Erraza

Zailtasuna

50 minutos

Prestaketa

Postreak

Mota

Krepeak

Kategoria

Osagaiak

1 taza de boniato cocido

1 taza de harina de arroz

1 taza de harina de avena

1 cucharada de levadura

1 taza y media de bebida de avena

2 cucharadas de sirope de arroz

1 cucharadita de cúrcuma

Media cucharada de jengibre en polvo

1 cucharada de aceite de oliva virgen extra

Compota de castañas

Urratsak

1.Mezclamos todos los ingredientes secos (la harina de arroz, la de avena, la levadura, y las especias).

2.En otro recipiente mezclamos los ingredientes líquidos (la bebida vegetal, el sirope de arroz y el aceite).

3.Añadimos el boniato a los ingredientes líquidos y batimos con una batidora. Echamos los ingredientes secos a la mezcla y volvemos a batir.

4.En una sartén ponemos unas gotas de aceite y extendemos bien. Cuando esté caliente vertemos ¼ de taza de la masa y dejamos unos 2 minutos por cada lado. 5.Unta las tortitas con un poco de compota de castañas.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1FAINBIOA

Oloa integrala

Nekazaritza ekologikoko olo-hari integrala babes giroan ontziratua. Zerealetan eta zuntzetan aberatsa. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Finestra sul Cielo

1FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Glutenik gabeko olo edaria iturriko urarekin egina, azukre erantsirik gabe eta %100 begetala. Alemaniako iparraldean glutenik gabeko olo mota batekin ekoizten da. Digerigarritasun handia eta proteina-eduki handia ditu ezaugarri. Barazkijaleentzat eta beganoentzat ere egokia da. Produktu paregabea merkatuan, glutearekiko intolerantzia duen kontsumitzaileari zuzendua....

Finestra sul Cielo

1KASKOA

gaztain konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako gaztain-konpota. Fruta egosita eta mahats kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1CURCU

Turmeric hauts organikoa

Kolore laranja eta usain indartsua duen sukaldaritzako espezia, barazki-platerak, zerealak, menestra beganoak, arroz-platerak, etab. Medikuntza Ayurvedikoan, turmeric urdaileko babesgarritzat eta antiinflamatorio naturaltzat hartu da propietate antioxidatzaile amaigabeekin. Orain beirazko ontzian.

Finestra sul Cielo

1ZEP

Jengibre hauts ekologikoa

Jengibrearen sustrai lehorretatik eta ehotik ateratako ongailu aromatikoa. Gozokiak, gingerbread, cookieak aromatizatzeko edo teari gehitzeko aproposa. Beirazko ontzian. %100 ekologikoa.

Kategoria bereko beste 6 produktu:
Baliteke interesa izatea ere