Finestra sul Cielo
1FARIMAN
BIO almendra irina - %100 konpostagarria
Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Erraza
Zailtasuna45 minutu
PrestaketaPostrea
MotaGabonak
Kategoria1.Pelar y cortar los boniatos en lonchas finas Cocinar al vapor con una pizca de sal.
2.Calentar en una cazuela pequeña la melaza de arroz junto con las hebras de azafrán.
3.Añadir la almendra y el boniato hecho puré junto a las gotas de esencia de rosas hasta conseguir una pasta.
4.Rellenar los dátiles cuidadosamente con la pasta.
5.Tostar ligeramente los piñones.
6.Decorar los dátiles con piñones.
Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1MARIZ
Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....