Orégano Artemis bio 15g (cja 6 uds)

Ref: HM063
Cantidad: 15 g
2,99 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Artemis

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA
gogoko_muga gerorako gorde
kcal
kJ
gantzak
Horietatik saturatuak
karbohidratoak
horietatik azukreak
Zuntz dietetikoa
proteina
Gatza
Kategoria bereko beste 6 produktu:
Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Altze Beltza

AN011

gari duro marrazoak

Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari duro italiar marrazoak. %100 ekologikoa eta zapore paregabe eta nahastezina duena, Italiako pasta jatorrenaren tipikoa. Barazki saldari gehitzeko aproposa....

Voelkel

VK039

Jengibre-zuku ekologikoa

Kalitate goreneko osagai ekologikoekin egina, ukitu pikante eta aromatikoko zuku hau jengibre-bonbilekin (%97) eta limoi zukuarekin egina dago. Jengibrea bere propietate ugariengatik da ezaguna, horien artean antiinflamatorio natural gisa, gastrointestinalaren suspergarri, toniko eta espektorante gisa, zorabioetarako... Zuku hau era askotara erabil daiteke, bai zure teari zapore ukitu bat emateko. , gozokietan , edota saltsan eta apaingarrietan.

bizia

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Altze Beltza

AN229

BIO barazki salda kuboak

Barazki-salda ekologikorik onena, etxean freskoa egingo bazenu bezala, baina 10 dosi bakarreko 10 dadotan eskura izatearen praktikotasunaz. Palma oliorik gabe, laborantza ekologikoko tipula, azenarioa, apioa eta perrexilarekin egin da kontzentratua. Zopak, salda, arroza, pasta eta edozein plater janzteko aproposa....

Altze Beltza

AN065

Zuritutako tomate kontserba ekologikoak

Nekazaritza ekologikoko tomate osoak zurituta. Zapore naturala eta kolore gorri indartsua direla eta, ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontzira arte. Gure jakitegi ezin hobean edozein plater mota prestatzeko falta ezin den oinarrizkoa....

Baliteke interesa izatea ere