Orégano Artemis bio 15g (cja 6 uds)
kcal | |
kJ | |
gantzak | |
Horietatik saturatuak | |
karbohidratoak | |
horietatik azukreak | |
Zuntz dietetikoa | |
proteina | |
Gatza |
Altze Beltza
AN011
gari duro marrazoak
Murge lautadan, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, hazitako gari duro italiar marrazoak. %100 ekologikoa eta zapore paregabe eta nahastezina duena, Italiako pasta jatorrenaren tipikoa. Barazki saldari gehitzeko aproposa....
Voelkel
VK039
Jengibre-zuku ekologikoa
Kalitate goreneko osagai ekologikoekin egina, ukitu pikante eta aromatikoko zuku hau jengibre-bonbilekin (%97) eta limoi zukuarekin egina dago. Jengibrea bere propietate ugariengatik da ezaguna, horien artean antiinflamatorio natural gisa, gastrointestinalaren suspergarri, toniko eta espektorante gisa, zorabioetarako... Zuku hau era askotara erabil daiteke, bai zure teari zapore ukitu bat emateko. , gozokietan , edota saltsan eta apaingarrietan.
Germinala
GM010
Glutenik gabeko buckwheat abrikot kremaz beteta
Abricot krema goxo batez betetako alabeka bigun eta samurrak. Glutenik gabe eta osagai %100 ekologikoekin. Abricot zaleentzat aproposa.
bizia
VI020
Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO
El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.
Altze Beltza
AN229
BIO barazki salda kuboak
Barazki-salda ekologikorik onena, etxean freskoa egingo bazenu bezala, baina 10 dosi bakarreko 10 dadotan eskura izatearen praktikotasunaz. Palma oliorik gabe, laborantza ekologikoko tipula, azenarioa, apioa eta perrexilarekin egin da kontzentratua. Zopak, salda, arroza, pasta eta edozein plater janzteko aproposa....
Altze Beltza
AN065
Zuritutako tomate kontserba ekologikoak
Nekazaritza ekologikoko tomate osoak zurituta. Zapore naturala eta kolore gorri indartsua direla eta, ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontzira arte. Gure jakitegi ezin hobean edozein plater mota prestatzeko falta ezin den oinarrizkoa....