Hierbas Provenzales Artemis bio 12g (cja 6 uds)

Ref: HM083
Cantidad: 12 g
2,35 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
Artemis

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA
gogoko_muga gerorako gorde
kcal
kJ
gantzak
Horietatik saturatuak
karbohidratoak
horietatik azukreak
Zuntz dietetikoa
proteina
Gatza
Kategoria bereko beste 6 produktu:
Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Finestra sul Cielo

1RYU

Umeboshi aran ekologikoak 100 gr

Gure umeboshi Japonian ekoizten da metodo tradizionalari jarraituz. Ume barietatea aran heldu gabe biltzen da eta gatz eta shiso hostoetan gordetzen da denbora luzez. Shiso hostoak dira janariari kolore gorri bereizgarria ematen diotenak. Barazki eta zerealekin sukaldaritzan erabiltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1CAFCE

Zerealia

Zereal, txikoria eta fruitu lehorren nahasketa goxoa. Gosaltzeko edo egunean zehar egin nahi duzun atsedenaldirako aproposa. Edateko prest...

Finestra sul Cielo

1 GAUTXOAK

gominola 150 gr

Japoniako ongailu tradizional zaporetsua organikoki hazitako sesamo haziekin prestatutakoa, arinki erre eta gatzarekin batera ehoa. Zereal eta barazkien gainean hautseztatzeko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1MIGAR

Pasteurizatu gabeko txitxirio miso ekologikoa

Ezagutu Finestra sul Cielo-ko garbantzu miso berria. Sojarik gabeko eta pasteurizatu gabeko misoa, %47ko garbantzu ekologikoak, arroz hartzitua eta itsas gatzarekin egina. Japoniako metodo tradizionalak jarraituz egiten da eta 2-3 hilabetez hartzitzen da, eta zapore aberatsa eta leuna ematen dio, txitxirioen zapore gozoa eta miso tradizionalaren umami zaporearekin uztartzen dituena. Oso polifazetikoa sukaldean, miso zopa aberatsa, barazki gisatuak prestatzeko, apaingarri gisa erabiltzeko edo tahini, aguakate eta garbantzu miso tostada gozo bati ukitu gazi bat emateko aukera ematen du.

Baliteke interesa izatea ere