Comino Negro/Nigella Artemis bio 40g (cja 6 uds)
kcal | |
kJ | |
gantzak | |
Horietatik saturatuak | |
karbohidratoak | |
horietatik azukreak | |
Zuntz dietetikoa | |
proteina | |
Gatza |
Finestra sul Cielo
2SHOYU
Shoyu organikoa 500 ml
Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan... oinarritutako errezetak egiteko aproposa.
Finestra sul Cielo
1PANES
Pan de molde tierno harina integral de espelta sin corteza 300g BIO
Y el as de corazones, queremos decir de panes, pero que te robará el corazón igualmente. Prueba nuestro pan de espelta elaborado con harina integral de espelta, aceite de oliva virgen extra y un toque de sal marina. Tierno de la primera a la última rebanada y sin azúcares añadidos.
argital
AR59
buztin berdea aktibatuta
Bere oligoelementuei eta gatz mineralei esker aparteko propietate arazgarri eta energetikoak dituen buztina. Azala sentikorrentzako toniko aproposa, birmineralizatu eta gorputzari ongizatea emateko gai dena. Kanpoko erabilerarako. %100 naturala....
Finestra sul Cielo
1MIGAR
Pasteurizatu gabeko txitxirio miso ekologikoa
Ezagutu Finestra sul Cielo-ko garbantzu miso berria. Sojarik gabeko eta pasteurizatu gabeko misoa, %47ko garbantzu ekologikoak, arroz hartzitua eta itsas gatzarekin egina. Japoniako metodo tradizionalak jarraituz egiten da eta 2-3 hilabetez hartzitzen da, eta zapore aberatsa eta leuna ematen dio, txitxirioen zapore gozoa eta miso tradizionalaren umami zaporearekin uztartzen dituena. Oso polifazetikoa sukaldean, miso zopa aberatsa, barazki gisatuak prestatzeko, apaingarri gisa erabiltzeko edo tahini, aguakate eta garbantzu miso tostada gozo bati ukitu gazi bat emateko aukera ematen du.