Burger de trigo sarraceno y aceitunas sin gluten BIO

Ref: GMF001
Kantitatea: 180g
4,75 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • gluten gabeko
  • beganoa
Germinala

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

BIO: IT-BIO-007

gogoko_muga gerorako gorde

Las hamburguesas de trigo sarraceno y aceitunas son un plato sencillo pero muy sabroso, gracias al sabor particular e intenso del trigo sarraceno, un cereal rico en minerales como el manganeso y el cobre y las aceitunas, un fruto con un alto contenido en vitaminas E y A y antioxidantes. Elaboradas con ingredientes 100% de agricultura ecológica, estas burgers veganas y sin gluten son fuente de proteínas y se presentan en un cómodo envase de dos unidades listo para servir.

Trigo sarraceno* rehidratado (50%) (agua, trigo sarraceno 44%), brócoli* (23%), harina de arroz*, aceitunas verdes* (9%), aceite de girasol*, alcaparra*, albahaca*, sal, ajo*.

Alergenoak:

SIN GLUTEN. Puede contener trazas de soja, mostaza, apio, altramuces, sésamo y frutos de cáscara.

* nekazaritza ekologikoa

EN LA SARTÉN: cocinar por ambos lados con una gota de aceite hasta obtener el dorado deseado. Aproximadamente 2 minutos. EN EL MICROONDAS: perforar el film y calentar durante aproximadamente 3 minutos.

kcal.193
kJ.806
karbohidratoak23
horietatik azukreak0,4
proteina3,7
Gantzak:8,80
horietatik saturatuak0,80
Zuntz dietetikoa3,3
Gatza1
Kategoria bereko beste 5 produktu:

Germinala

GMF013

Burger de remolacha y lentejas rojas sin gluten BIO

Erremolatxa, tomate eta dilista gorrietan oinarritutako hanburgesa gorria, ogi integralarekin, aguakate kremarekin eta rugula hostoekin prestatzeko aproposa. %100 osagai ekologikoekin egina, ez du glutenik eta beganoentzat egokia da....

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GMF004

Burger de espinacas y quinoa sin gluten BIO

Espinaka eta kinoa hanburgesak %100 beganoak eta nekazaritza ekologikokoak. Kinoaren zapore bereizgarriaren erreferentzia berezia, espinakaren hain ohikoa den kolorearekin eta porruaren ukitu finarekin konbinatuta. Glutenik gabeko errezeta goxoa, oso testura gozoa duena, etxeko txikienei barazkiak sartzeko aproposa. Prest bi unitateko edukiontzi eroso batean aurkeztuta ...

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GMF003

Glutenik gabeko txitxirioa eta tomate lehorreko hanburgesa ekologikoa

Garbantzu eta tomate lehortutako hanburgesak %100 osagai ekologikoekin eginak dira eta garbantzu zapore bizi eta berezia dute. Lekale hau proteina begetalen iturria da, zuntz, burdina, potasio eta kaltzio aberatsa baita. Emaitza: plater goxoa, beganoa eta glutenik gabekoa, jateko prest dagoen bi pakete erosoan aurkeztua....

Germinala

GMF002

Burger de mijo y berenjena sin gluten BIO

Nekazaritza ekologikoko eta glutenik gabeko osagaiekin egindako artatxikia eta berenjena hanburgesak. Zapore delikatua oso berezia duten bi hanburgesa, platerari nortasun beroa ematen dioten kurkumearen eta kuminoaren usain bereizgarriek indartuta. Horrez gain, artatxikia fosforoan eta magnesioan aberatsa den zereal bat da, alberjiniarekin ezin hobeto konbinatzen dena, eta, ondorioz, plater bat...

Germinala

GMF018

Burger de zanahoria y calabaza SIN GLUTEN BIO

La dulzura de la zanahoria y la calabaza reina en esta nueva burger. Un fantástico placer de intenso sabor y color, y muy cremosa en su interior. ¡Saboréala para comer o cenar con un buen pan, tomate y unas hojas de ensalada! Elaborada con ingredientes 100% ecológicos, no contiene gluten y es apta para personas veganas.

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Oinarrizko prezioa -%15

Errege Quinoa

QR013

Fusilli arroza eta quinoa benetako % 100 plastikorik gabe

Ezagutu glutenik gabeko pasta %100 organikoekin egindako kalitate goreneko pasta. "Al dente" ehundura paregabearekin, zeliakoentzat egokiak diren benetako pasta platerak sortzen ditu. Orain plastikorik gabeko ontzietan, kartoizko ontzian guztiz birziklatzeko.

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1FARTOBA

BIO indarra irina

Proteina-eduki handiari esker, pasta, ogi bereziak eta gozokiak egiteko erabiltzen den irin sendoa, lebitazio prozesu luzearekin, panettonea adibidez. Beste irin batzuk sendotzeko ere erabil daiteke, orea elastikoagoa bihurtuz. Babes-atmosferan ontziratzen da eta prestatzeko erabiltzen diren osagaiak nekazaritza ekologikotik datoz.

The Muesli Up

MUP003

Jatorrizko muesli Glutenik gabeko %100 konpostagarria

Glutenik gabeko mueslia glutenik gabeko olo malutekin, mahaspasekin eta ekologikoki hazitako haziekin egina. Zuntz-eduki handiko muesli hau aproposa da barazki edari, barazki jogurt edo fruta zuku batekin lagunduta gosaltzeko. Beganoentzat egokia. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1CAFOR

berehalako garagarra

Garagar ekologikoarekin soilik egindako edari klasikoa. Gosaltzeko edo egunean zehar egin nahi duzun atsedenaldirako aproposa. Edateko prest...

Finestra sul Cielo

1BRERI

arroz etenaldia

Askaria arina eta kurruskaria, olio, koipe, espezi edo gazta gehitu gabe egina. Ez da frijitua eta aproposa da aperitibo gisa edo otordu artean mokadu egiteko...

Baliteke interesa izatea ere

Germinala

GMF002

Burger de mijo y berenjena sin gluten BIO

Nekazaritza ekologikoko eta glutenik gabeko osagaiekin egindako artatxikia eta berenjena hanburgesak. Zapore delikatua oso berezia duten bi hanburgesa, platerari nortasun beroa ematen dioten kurkumearen eta kuminoaren usain bereizgarriek indartuta. Horrez gain, artatxikia fosforoan eta magnesioan aberatsa den zereal bat da, alberjiniarekin ezin hobeto konbinatzen dena, eta, ondorioz, plater bat...

Oinarrizko prezioa -%10

Germinala

GMF003

Glutenik gabeko txitxirioa eta tomate lehorreko hanburgesa ekologikoa

Garbantzu eta tomate lehortutako hanburgesak %100 osagai ekologikoekin eginak dira eta garbantzu zapore bizi eta berezia dute. Lekale hau proteina begetalen iturria da, zuntz, burdina, potasio eta kaltzio aberatsa baita. Emaitza: plater goxoa, beganoa eta glutenik gabekoa, jateko prest dagoen bi pakete erosoan aurkeztua....