Zereal kafe flana

Erref.: errezeta_157

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Postrea

Mota

Banakakoa

Kategoria

Osagaiak

  • 5 cucharadas de café de cereales
  • 250 ml de bebida de arroz y avellanas
  • 100 g de tahín blanco
  • 5 cucharadas de sirope de arroz
  • 1 cucharada de algas agar agar
  • 2 cucharadas de kuzu
  • 1 paquete de galletas de chocolate sin azúcar
  • 4 cucharadas de agua
  • kakao-hautsa

Urratsak

1. Disolver el café de cereales en la bebida de avena sin gluten. Añadir el agar agar y cocer hasta que se disuelva el alga (aprox. 15 minutos). Remover constantemente para que no se pegue.

2. Diluir el kuzu en 4 cucharadas de agua y reservar.

3. Añadir a la mezcla que tenemos al fuego el tahin, el sirope de arroz y el kuzu diluido y remover constantemente hasta conseguir una textura cremosa. Dejar enfriar parcialmente

.4. Colocar una capa de galletas de chocolate en la base de un recipiente de cristal o cerámica y verter encima la mezcla del café.

5. Refrigerar hasta que se enfríe totalmente.

6. Emplatar y espolvorear cacao en polvo por encima.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1BENOC

Arroz edaria hurrekin 1l

Italiako arroz eta hur ekologikoen ale osoekin egindako hur-arroz edari freskagarria. Zapore gozo naturalarekin, esnearen alternatiba bikaina da erabilera guztietan. %80 baino gehiago lehengai berriztagarriekin ekoitzitako ontziak. Ingurumen-inpaktua murriztea. Laktosarik eta glutenik gabe.

Finestra sul Cielo

1CAFCE

Zerealia

Zereal, txikoria eta fruitu lehorren nahasketa goxoa. Gosaltzeko edo egunean zehar egin nahi duzun atsedenaldirako aproposa. Edateko prest...

Sunita

1SUNI

Sunni Tahini 340 gr

Tahini sesamoa ehotze soiletik lortzen den krema bat da eta, beraz, hazi honen nutrizio-aberastasun guztia dauka. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Era berean, aproposa da platera zuzenean gehitzeko, bakarrik edo beste osagai batzuekin kontsumitzeko, edo ogi edo puztutako zereal krepeetan zabaltzeko. Saiatu osagai gozo eta gaziekin nahasten, hala nola gatza...

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1KAKAOA

Kakao hautsa 125 g

Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa. Postreak eta gozogintza desberdinak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1BIMATCAO

goizeko kakao galletak

Goizeko gailetak %100 landare-osagaiekin egindako kakaoarekin eta malta eta mahats zukuarekin gozotuak. Gehien gustatzen zaizun landare edariarekin nahasteko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu: