intxaur krema

Ref: receta_237

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

Postrea

Mota

Banakakoa

Kategoria

Osagaiak

  • 150 g de nueces
  • Amazake de arroz integral al gusto
  • 600 ml de bebida de arroz con avellanas
  • 1 cucharada de pasas de Corinto
  • 1 vaina de vainilla
  • 3 cucharadas de sirope de arroz
  • Ralladura de naranja o mandarina
  • Arándanos en polvo

Urratsak

1. Hervir a fuego medio durante 5 minutos la bebida vegetal, la vaina de vainilla y el sirope.Sacar la vaina y, sin retirar del fuego, incorporar las nueces previamente partidas junto con las pasas y triturar.

2. Dejar enfriar, añadir el amazake y acompañar con ralladura de mandarina o naranja y un poco de arándanos en polvo.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1AMA

Arroz marroia oratu

Arroz marroi amasake krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egositako krema gozo-gozo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzimarik erabili gabe...

Kategoria bereko beste 6 produktu: