Babarrun gorria eta arroz hanburgesa

Ref: receta_165

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Bigarrena

Mota

Proteina begetala

Kategoria

Osagaiak

  • 1,5 tazas de arroz integral cocido
  • 1,5 tazas de azuki
  • 1 zanahoria rallada
  • 10 gr. de cebollino picadito fino
  • 1 c.p. de cilantro en polvo
  • 2 c.p. de shoyu
  • Sal marina integral
  • Gari-irina erdi osoa
  • oliba olio birjina estra

Urratsak

1. Mezclar todos los ingredientes en una ensaladera y amasar para unirlos y formar bien la masa, de tal forma que no se nos separen cuando formemos las hamburguesas.

2. Dejar reposar 15 minutos para que se integren los sabores.

3. Colocar un poco de harina semi integral de trigo en un bol.

4. Dar forma a las hamburguesas con las manos húmedas y depositarlas en el bol.

5. Cubrir con harina y sacudir pasando la hamburguesa de una mano a la otra.

6. Colocar sobre una fuente ligeramente enharinada y reservar.

7. Calentar el aceite para la fritura.

8. Cuando el aceite esté listo, añadir 2 hamburguesas, sacudiendo nuevamente para soltar cualquier exceso de harina que pueda quedar.

9. Recuerda no remover la fritura para que no baje la temperatura del aceite y las hamburguesas queden crujientes y no grasas.

10. Escurrir sobre papel absorbente y servir con una buena ensalada de rabanito o bien nabo rallado.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1 IZENA

arroz marroi biribila

Nekazaritza ekologikoko arroz marroi biribila, barietate desberdinetako arroz italiar sorta oso batean sartuta: marroia, zuria, biribila, luzea, oihanekoa, beltza eta thailandiar aromatikoa. Ezin hobea edozein ongailurekin konbinatzeko....

Finestra sul Cielo

1AZU

Azukiak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko azukiak, zuntz eta proteina eduki handikoak. Edozein plater edo ontzeko aproposa oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin dastatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Kategoria bereko beste 6 produktu: