Paté antioxidante de quinoa real roja y azuki

Ref: receta_98

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Hamaiketakoak

Mota

Paté

Kategoria

Osagaiak

  • 75 grs. de quinoa real
  • 200 grs. de azuki cocido (lata o 100 grs. seco)
  • 1 hojita de laurel
  • 75 grs. de tofu bio ahumado
  • ½ cebolla roja
  • ¼ cucharadita de comino molido
  • ½ cucharadita de pimentón ahumado
  • Aceite de oliva extravirgen
  • Itsasoko gatza
  • Agua

Urratsak

1. Cocer la Quinua Real roja con 1 hojita de laurel hasta que esté tierna durante una media hora en 4 veces su volumen de agua. Colar y enjuagar con agua fría.

2.Enjuagar también las judías azuki (si hemos usado las de lata). Si no las encontramos en lata, usamos secas: las ponemos 12 horas en remojo y cocemos en olla presión.

3. Picar la cebolla y pochar en un chorro de aceite de oliva extravirgen hasta que esté transparente. Cortar el tofu en taquitos y agregar a la cebolla con el comino y el pimentón. Remover todo un minuto y apartar del fuego.

4. Meter en el vaso de la batidora la Quinua Real, las azuki, el salteado de cebolla, el tofu y una pizca de sal. Ir batiendo y añadiendo agua muy poco a poco hasta que todos los ingredientes se unan y quede con una textura cremosa para untar. Podemos reservar un puñado de quinoa real roja para mezclarle al paté terminado y darle una textura con partes crujientes.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Errege Quinoa

QR006

Grano rojo de quinoa real bio 100% Plastic Free

Benetako quinoa alea quinoa-ren kalitaterik onena da. Munduko gatz basamortu handienetik gertu hazten da, Salar de Uyunitik, eta horrek elikagai eta bitamina bikainak ematen dizkio. Gainera, glutenik gabeko eta saponinarik gabeko ziurtagiria du. Edukiontzi %100 konpostagarrian, ontzi organikoan zuzenean birziklatzeko eta ongarri moduan naturara itzultzeko.

Finestra sul Cielo

1AZU

Azukiak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko azukiak, zuntz eta proteina eduki handikoak. Edozein plater edo ontzeko aproposa oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin dastatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Kategoria bereko beste 6 produktu: