Bliniak miso pate eta sagar karamelizatuarekin

Erref.: errezeta_66

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Hamaiketakoa

Mota

Sofa

Kategoria

Osagaiak

  • Para los blinis:
  • 1 taza de harina integral de trigo
  • 2 tazas de bebida de quinoa real y arroz
  • 1 sobre de levadura ecológica para pasteles
  • 1 cucharada de zumo concentrado de manzana
  • Gatza
  • Aceite extravirgen de oliva (para engrasar la sartén)
  •  

  • Para el paté de miso:
  • 1 bloque de tofu
  • 1 cucharada de miso blanco ( miso de cebada)
  • ½ ajo
  • ½ cebolla confitada
  • 1 koilarakada arroz ozpina
  • Shoyu

Urratsak

1. Para elaborar los blinis mezclar los ingredientes y dejar reposar unos 30minutos. Engrasar una sartén con el aceite extravirgen de oliva y cocinar los blinis echando una cucharada de masa. Podemos elaborar varios blinis a la vez.

2. Para la manzana caramelizada cortar 1 manzana a daditos pequeños y saltearlos en la sartén. En el último momento incorporar una cucharada de zumo concentrado de manzana y dejar caramelizar.

3. Para elaborar el paté de miso cocer el tofu 5 minutos, añadir el miso, el ajo, el vinagre, y triturarlo todo (nos podemos ayudar con un poco de agua si es muy espeso). Corregir de sabor con la salsa de soja, mezclar con la cebolla confitada y ponerlo en una manga pastelera. Reservar.

4. Para la presentación poner con la manga pastelera el paté sobre los blinis y la manzana caramelizada encima.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1FAGRIN

Irin integrala eguraldia

Nekazaritza ekologikoko gari irina integrala babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Oinarrizko prezioa -%15

Errege Quinoa

QR003

Royal quinoa edaria eta arroz ekologikoa

Organikoki hazitako osagaiekin egindako errege-quinoa eta arroz edari bikaina eta delikatua. %100 landare jatorrikoa da eta bere zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikoaren produktua da. Gosaltzeko, postreak egiteko edo bakarrik jan daitekeen barietate goxoa da. Orain %100 landarezko txano batekin, azukre-kanaberaz egina!

Finestra sul Cielo

1 ZORRA

sagar zuku kontzentratua

Nekazaritza ekologikoko sagar zuku kontzentratua. Edulkoratzaile naturala sagar zuku organikoa egosiz eta kontzentrazioaz lortua....

Vivibio

VBIO001

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun bereziarekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Finestra sul Cielo

MARTXOAK 1

Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Kategoria bereko beste 6 produktu: