Barazki pintxoak janzkera gazi-gozoarekin

Ref: receta_269

Erraza

Zailtasuna

10 minutu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Verduras

Kategoria

Osagaiak

  • Ingredientes brochetas:
  • 1 calabacín cortado en rodajas
  • 1/2 pimiento naranja 
  • ½ pimiento verde cortado en cuadrados
  • 2 cebollas rojas cortadas en cuadrados
  • 1 zanahoria cortada en rodajas finas
  • 6 champiñones cortados en cuartos
  • 6 pinchos de madera empapados en agua fría durante 2 horas.

  • Ingredientes salsa:
  • 2 c.s. de sirope de arroz
  • 2 c.s. de shoyu
  • 2 c.s. de jengibre rallado
  • el zumo de 2 limas.

Urratsak

1.Formar los pinchos alternando varias piezas de las diferentes verduras.

2.Preparar el aliño mezclando los ingredientes en un bol.

3.Pincelar las brochetas con el aliño con la ayuda de una brocha.

4.Precalentar una plancha y cocina las brochetas durante 3 - 4 minutos hasta que comiencen a estar doraditas.

5.Servir inmediatamente con un poco más del aliño por encima.

txartelaren irudiak

Elizabeth Moreno

makrobiotiko aholkularia

@isabelmoreno_macrosano

Makrobiotika, sukaldaritza eta elikadura osasuntsuaren eskolaren sortzailea MACROSANO. 
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Kategoria bereko beste 6 produktu: