Arroz zopa porruarekin eta tofuarekin

Erref.: errezeta_289

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Lehenengo ikastaroa

Mota

Cereal

Kategoria

Osagaiak

2 puerros

1 puñado de shiitakes

Un chorrito de aciete

1 bloque de tofu

250 gr de arroz 

1 cucharada de miso 

Urratsak

1. Pica los puerros en daditos finos y filetea la shiitake.

2. Saltea las setas en una sartén amplia de fondo grueso con un poco de aceite y una pizca de sal durante 4 minutos.

3. Incorpora el tofu picado en daditos y saltea otro minutos más.

4. Añade el puerro y otra pizca de sal y saltea durante 2 minutos removiendo constantemente.

5. Añade el arroz cocido y mezcla todo bien.

6. Disuelve el miso en 2 tazas de agua. Incorpóralo a la cazuela y deja que se cocine todo junto a fuego suave y tapado durante 5 minutos para que liguen bien todos los sabores    

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1 IZENA

arroz marroi biribila

Nekazaritza ekologikoko arroz marroi biribila, barietate desberdinetako arroz italiar sorta oso batean sartuta: marroia, zuria, biribila, luzea, oihanekoa, beltza eta thailandiar aromatikoa. Ezin hobea edozein ongailurekin konbinatzeko....

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso bi hilabete baino gutxiagoko hartzidurarekin egiten da, miso normala baino zapore delikatua eta gozoagoa lortzeko. Saltsa edo kremak prestatzeko eta barazkiak eta zerealak laguntzeko aproposa da. produktu pasteurizatua.

Kategoria bereko beste 6 produktu: