Finestra sul Cielo
1 ZORRA
sagar zuku kontzentratua
Nekazaritza ekologikoko sagar zuku kontzentratua. Edulkoratzaile naturala sagar zuku organikoa egosiz eta kontzentrazioaz lortua....
Erraza
Zailtasuna30 minutu
PrestaketaPostrea
MotaIzoztuta
Kategoria(Para 4-6 polos)
1. Cortar el kiwi por cuartos y después en triángulos o trocitos. Cortar la fruta amarilla elegida en trozos y el plátano en rodajitas. Si los hacemos con fresas las troceamos también (si lo hacemos con frambuesas u otra baya no hace falta).
2. Mezclar todas las frutas en un bol y rellenar los moldes de polos con ellas. Llenar ¾ de su capacidad.
3. Meter en un pequeño bol el tahín y batir con un poco de zumo de manzana hasta que se diluya del todo. Añadir el resto de zumo de manzana y mezclar de nuevo.
4. Rellenar los moldes de polo con la mezcla de zumo de manzana y tahin dejando un dedo de espacio hasta el borde (este líquido va a expandirse después).
5. Congelar y disfrutar.
Finestra sul Cielo
1 ZORRA
Nekazaritza ekologikoko sagar zuku kontzentratua. Edulkoratzaile naturala sagar zuku organikoa egosiz eta kontzentrazioaz lortua....
Sunita
1SUNI
Tahini sesamoa ehotze soiletik lortzen den krema bat da eta, beraz, hazi honen nutrizio-aberastasun guztia dauka. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Era berean, aproposa da platera zuzenean gehitzeko, bakarrik edo beste osagai batzuekin kontsumitzeko, edo ogi edo puztutako zereal krepeetan zabaltzeko. Saiatu osagai gozo eta gaziekin nahasten, hala nola gatza...