Amazake eta konpota esnea

Ref: receta_272

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Osagaiak

  • 12 galletas de la mañana
  • 1 bote de Amazake
  • 1 cuchara sopera de Crema de almendras
  • 1 cucharada de melaza de arroz
  • 1 cucharada de Aceite de coco virgen
  • ahabi konpota
  • Canela

Urratsak

 1. Con un mortero triturar las galletas.

2. Añadir la canela y el aceite de coco, mezclar bien y repartir la mezcla en dos vasos.

3. En un bol mezclar la crema de almendra con el sirope de arroz y una cucharita de agua hasta que quede muy cremosa.

4. Incorporar el amazake y mezclar bien.

5. Verter la crema de amazake en los vasos y terminar  decorando con la compota de arándanos y unos frutos rojos.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1BIMAT

goizeko gailetak

Gari-irin eta ekilore olioarekin egindako galletak, gosari osasuntsu eta zaporetsua egiteko aproposak. Arrautza edo esnerik gabe eta maltaz gozotua. Ezin hobea edozein landare edari motarekin konbinatzeko....

Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Oloa oratu

Olo-masakea postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko krema gozo eta gozoa da. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, oloa krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. The...

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Finestra sul Cielo

1ALBICO

abrikot konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako abrikot-konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Kategoria bereko beste 6 produktu: