Finestra sul Cielo
1FAINBIOA
Oloa integrala
Nekazaritza ekologikoko olo-hari integrala babes giroan ontziratua. Zerealetan eta zuntzetan aberatsa. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
Erraza
Zailtasuna2 ordu
PrestaketaPostrea
MotaTarta
Kategoria <!-- [if gte mso 9]>
Para la base:
1. En un bol mezclar todos los ingredientes secos
2. Añadir el aceite y la bebida vegetal, mezclar hasta conseguir una masa compacta.
3. Forrar un molde de 22 cm y verter 2/3 de la masa en el molde. Recubrir la base y los laterales.
4. Pinchar-la masa con un tenedor y hornearla a 180 grados durante 20 minutos. Dejar enfriar.
5. Poner en una bandeja de horno la otra parte de la masa, desmigarla de manera irregular y hornear a 180 grados durante 10 minutos.
Para la crema:
6. Vertemos todos los ingredientes de la crema en un cazo, menos la crema de castañas. Hervimos durante 5 minutos.
7. Sacamos del fuego y incorporamos la crema de castañas removiendo bien.
8. Verter la mezcla sobre la base de la tarta y dejar enfriar durante 1 hora hasta que se solidifique.
9. Decoramos con cacao en polvo y las migas de masa crujientes.
Finestra sul Cielo
1FAINBIOA
Nekazaritza ekologikoko olo-hari integrala babes giroan ontziratua. Zerealetan eta zuntzetan aberatsa. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....
Finestra sul Cielo
1FAINRI
Arroz-irina integrala babestutako giroan egina, bere kontserbazioa bermatzeko. Nekazaritza ekologikotik datorrena, edozein errezeta prestatzeko aproposa da, gozoa zein gazia....
Finestra sul Cielo
1MARIZ
Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....
kocomi
CC01
Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.
Finestra sul Cielo
1BERI
Landare-oinarritutako arroz edari bikaina azukre erantsirik gabe. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Italiako arroz ekologikoaren ale osoekin egina. Glutenik gabeko behi esnearen alternatiba.
Finestra sul Cielo
1KASKOA
Nekazaritza ekologiko ziurtatutako gaztain-konpota. Fruta egosita eta mahats kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...
Finestra sul Cielo
1AGAR
Agar-agar alga ezin hobea da budinak, postreak eta gelatina loditzeko eta makila, maluta edo tira moduan aurki daitezke....