Gaztaina tarta

Ref: receta_275

Erraza

Zailtasuna

2 ordu

Prestaketa

Postrea

Mota

Tarta

Kategoria

Osagaiak

  • Para la base:
  • 150 g de harina de avena
  • 100 g de harina de arroz
  • 50 g de almendras trituradas en harina
  • 50 g de sirope de arroz
  • 5 cucharadas de aceite de coco
  • Una pizca de sal
  • 1/2 cucharita de bicarbonato
  • 1 cuchara de cacao en polvo
  • 1/3 vaso de bebida vegetal de arroz

  • Para la crema:

  • 400 g de compota de castaña
  • 1 taza de bebida vegetal (250g)
  • 2 cucharadas de cacao en polvo
  • 50 g asirope de arroz
  • 1 cucharita de Agar Agar

<!-- [if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false

Urratsak

Para la base:

1. En un bol mezclar todos los ingredientes secos

2. Añadir el aceite y la bebida vegetal, mezclar hasta conseguir una masa compacta.

3. Forrar un molde de 22 cm y verter 2/3 de la masa en el molde. Recubrir la base y los laterales.

4. Pinchar-la masa con un tenedor y hornearla a 180 grados durante 20 minutos. Dejar enfriar.

5. Poner en una bandeja de horno la otra parte de la masa, desmigarla de manera irregular y hornear a 180 grados durante 10 minutos.

Para la crema:

6. Vertemos todos los ingredientes de la crema en un cazo, menos la crema de castañas. Hervimos durante 5 minutos.

7. Sacamos del fuego y incorporamos la crema de castañas removiendo bien.

8. Verter la mezcla sobre la base de la tarta y dejar enfriar durante 1 hora hasta que se solidifique. 

9. Decoramos con cacao en polvo y las migas de masa crujientes. 

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1FAINBIOA

Oloa integrala

Nekazaritza ekologikoko olo-hari integrala babes giroan ontziratua. Zerealetan eta zuntzetan aberatsa. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Finestra sul Cielo

1FAINRI

osoko arroz irina

Arroz-irina integrala babestutako giroan egina, bere kontserbazioa bermatzeko. Nekazaritza ekologikotik datorrena, edozein errezeta prestatzeko aproposa da, gozoa zein gazia....

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Finestra sul Cielo

1BERI

arroz edaria

Landare-oinarritutako arroz edari bikaina azukre erantsirik gabe. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Italiako arroz ekologikoaren ale osoekin egina. Glutenik gabeko behi esnearen alternatiba.

Finestra sul Cielo

1KASKOA

gaztain konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako gaztain-konpota. Fruta egosita eta mahats kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Kategoria bereko beste 6 produktu: