pepino arrosa gazpatxoa

Erref.: errezeta_178

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Zopa

Kategoria

Osagaiak

  • 2 pepinos
  • 1/4 de remolacha cocida
  • 1/2 cebolleta
  • 4 c.s. de aceite de ajo (o 4 c.s. de aceite de oliva virgen y 1/2 diente de ajo)
  • 2 c.s. de vinagre umeboshi
  • 1 pizca de sal

Urratsak

1. Picar la cebolleta, añadir una pizca de sal y amasar. Dejar macerar mientras preparas el resto de verduras.

2. Pelar y picar los pepinos y ponerlos en un recipiente para triturar. Añadir la remolacha, el aceite y el vinagre de umeboshi.

3. Lavar la cebolleta y escurrirla bien. Añadirla a los pepinos.

4. Triturarlo todo con la batidora hasta que quede una textura ligera (si te gusta más líquido puedes añadir un poquit

o de agua).

5. Servir en vasitos y decorar con unos trocitos de pepino.

txartelaren irudiak

Elizabeth Moreno

makrobiotiko aholkularia

@isabelmoreno_macrosano

Makrobiotika, sukaldaritza eta elikadura osasuntsuaren eskolaren sortzailea MACROSANO. 
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1AZIUME

Umeboshi ozpina 250 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Kategoria bereko beste 6 produktu: