Finestra sul Cielo
1FAINRI
osoko arroz irina
Arroz-irina integrala babestutako giroan egina, bere kontserbazioa bermatzeko. Nekazaritza ekologikotik datorrena, edozein errezeta prestatzeko aproposa da, gozoa zein gazia....
Erraza
Zailtasuna90 minutu
PrestaketaPostreak
MotaCookieak
Kategoria
1.Hidratar las semillas de lino con agua durante unos 15 minutos.
2.Machacar la pulpa de la calabaza hasta conseguir la textura de una crema, añadir el sirope y mezclar bien.
3.En un bol mezclar todos los ingredientes secos, incorporar la crema de calabaza y las semillas de lino hidratadas, mezclar bien hasta conseguir una masa compacta y fácil de moldear.
4.Con las manos darle la forma deseada de fantasmas o de cara de monstruo.
5.Con el chocolate triturado y las semillas de calabaza insertar los ojos y la boca.
6.Hornear unos 20-25 minutos a 180ºC.7. Dejar enfriar.
7. Pincelar los fantasmas con el sirope de arroz y espolvorear con el coco rallado.
Emmanuela Gornati
Entrenatzailea eta sukaldari beganoa
Finestra sul Cielo
1FAINRI
Arroz-irina integrala babestutako giroan egina, bere kontserbazioa bermatzeko. Nekazaritza ekologikotik datorrena, edozein errezeta prestatzeko aproposa da, gozoa zein gazia....
Finestra sul Cielo
1MARIZ
Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1SEZU
Nekazaritza ekologikotik kalabaza haziak zurituak. Gantz-azido, zuntz eta proteinetan aberatsak dira, edozein plater aberasteko edo ogietan eta gailetetan erabiltzeko aproposak dira. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!
Vacka
VACKA006
Delicioso queso crema vegano con cebollino, fermentado ecológico sin pasteurizar. Aporta probióticos naturales y es ideal para agregar en salsas, postres o bocadillos o como complemento para ensaladas. De textura suave y sabor levemente acido producido por la fermentación natural que a su vez aporta probióticos. ¡Disfrútalo!