Azukiak jengibre porruarekin

Ref: receta_146

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Barazkiak

Kategoria

Osagaiak

  • 1 vaso de azukis (150 g aprox)
  • 1 trocito de alga kombu
  • 1 porru
  • 1 cucharada de jengibre en polvo
  • 1 cucharada de salsa de soja
  • Aceite de oliva extravirgen
  • Gatza
  • Agua

Urratsak

1. Dejar en remojo con agua un vaso de azukis durante toda la noche.

2. Añadir un trocito de alga kombu y cocinar a fuego fuerte hasta que hierva. Bajar el fuego, tapar y cocinar durante una hora.

3. Cortar un puerro en juliana.

4. En una olla, añadir un chorrito de aceite de oliva extra virgen y pochar el puerro. Salar al gusto e incorporar los azukis cocidos.

5. Cocinar durante 5 minutos.

6. Agregar la cucharada de jengibre en polvo sobre los azukis.7. Añadir una cucharada de salsa de soja. Apagar el fuego y servir.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1AZU

Azukiak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko azukiak, zuntz eta proteina eduki handikoak. Edozein plater edo ontzeko aproposa oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin dastatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1KOMBU

BIO Kombu alga deshidratatua

Kombu alga, berde iluna eta koherentziaz gogorra, Hokkaido iparraldeko itsasoan hazten da eta ezin hobea da barazki gisatua, tofu edo seitan gehitzeko. Barazkiak prestatzeko ere aproposak dira. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera 5 gramo alga gordina pertsonako astean da....

Finestra sul Cielo

1ZEP

Jengibre hauts ekologikoa

Jengibrearen sustrai lehorretatik eta ehotik ateratako ongailu aromatikoa. Gozokiak, gingerbread, cookieak aromatizatzeko edo teari gehitzeko aproposa. Beirazko ontzian. %100 ekologikoa.

Kategoria bereko beste 6 produktu: